Heisenberg

Konu sahibi son olarak 3377 gün önce görüldü
Tatlilarin kalori ve mutluluk verici ozellikleri disinda bir ozelligi daha oldugunu kendisi sayesinde ogrendim :kiki: Bazen ortak bir nokta, bazen de baslayan guzel bir arkadasligin vesilesi olabiliyormus.. Bizim hikayemiz bir pasta tarifiyle basladi. Ben uc katli yaparim sen bes katli yaparsin derken, tatli rekabetler yerini hos paylasimlara birakti. :cici:
Konusmak, paylasmak her zaman bana iyi gelmistir. Hem dolu dolu, hem eglenceli, hem de samimi sohbetlerin ilac niteliginde. Bazı insanlari tanimak icin aylarini verebilirsin, bazilarini ise an itibariyle tanirsin. Hos geldin an'lık memnun oluşlara..
Kisa surede kazanilan guvenler, paylasimlar, sohbetler herkese nasip olmaz. Samimiyetinden oturu tekrar ve tekrar tesekkur ediyorum. Bugunun iyiki diye baslayan cumlemi sana armagan ediyorum :cici: İyiki tanimisim seni.. Arkadasligimizin her zaman daim olmasi dileklerimle.. :melek:

Talihsiz bir ufak mevzu sebepli tam 1.5 sene konuşmadığım insandır kendileri. Lakin o talihsizliğin münasebetsiz bi şekilde ortaya çıkıp tartışmaya sebep olması ve o kadar zaman sonra olayın gereksizliğinin farkedilmesi beni ve kendisini ziyadesiyle memnun etmiştir. Keza; bazı insanları tanımak için önce negatif yanlarını görmenizde fayda olduğu ikimiz için de tescillenmiştir böylelikle. Nadir iyi insanlardandır kendileri, nadir görebileceklerinizden. Şanslıysanız tanışmışsınızdır, değilseniz de benim yapabileceğim başka bişey yok malesef.

Sevgiyle kal arkadaşım. Kalbini ve rengini hiç karartma sakın.

Sohbeti keyifli, ağırbaşlı ve aynı zamanda şakacı biri. Çizgisini hep koruyor sseverim böyle insanları

Sevdim seni pikaçu :D Etiketleyemedim bu nickini ya gel oku işte

Benden daha iyi modelleme yapıyorsun ama hiç kıskanmıyorum bunu iyi bil :hih: :D
Bir gün senin seviyene gelirim umarım. Yardımlarını hiç eksik etmediğin için ayrıca buradan da teşekkür ederim. Seninle sohbet ederken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum gerçekten de. İyi ki tanımışım seni. :)
Ağzım iyi laf yapmaz benim bunlar burada dursun yine gelirim :D

Eski nickini bilsem yorum yapacağımda bilemedim yani

Ona sözüm var tiralice ismarlayacagim. Kız kardeşim le aynı mahallede oturuyor:p

Sen ne ara tanıdın bu kadar insanı :T:
Dubleeeeeee uyuzzzzzzzzzzz :p
Ha bu arada , ara verdiğim dönemde nick değişmişsin
İnsan bi haber verir .
Kendi kendime diyordum bu adam kim ne ara eklenmiş listeme diye :D

Kek yapiminda usta bir arkadasimiz .) imrenmemek elde degil .)
Bi donem nicklerimiz benzestiginden benim yerime onu opuyordu kizlar .) Sonra sagolsun nickini degisti bu ona daha cok yakisti.

baton kek inin tarifini vermedi [emoji48] [emoji48]
299678f5ec2d93b83807eb154d8acf69.jpg

6ec9f6497236a487e937e50d1f2a9a2c.jpg

Bilmiyorum nedendir (bayanlar dışında tanımadan ne severim ne güvenirim burada) ama ayrı bir güven veriyor.
Paylaşımları,yorumları,duruşu çok kendine özgün.Tanışmak nasip olursa detayın detayı ile yazacağım.

Sevdim ben bu arkadaşı diyip gidecem :D yetenekli baya evlenme yaşı gelmiş kızlar ona göre :D

Şarkı paylaşmak istedim:bekle
Arada gelir paylaşırım.

[YOUTUBE]qqjVwAg5fK4[/YOUTUBE]

Bu çocukta yok yok :D sempatik vesselam. Severiz onu :p

kısa boylu çekik gözlü tatar japon karışımı bişii :p

mesafeli samimiyetini seviyorum sohbet ederken dudaklarıma gülücük yerleştirmesini seviyorum eğlenceli ve hamarat bu özelliğini de seviyorum.Elleri güzel daha ne olsun aşık olunacak adam kızlar dikkatli olsun bence :p

Geri