Heimlich Manevrası

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Heimlich manevrası "Ne biçim geziyor lan bu :liv: " diye imrentiyle izlediğim, keyifli gezi anıları olan, kibar, naif ve forum üyeleri tarafından sevilebitesi yüksek üyedir. şimdiden ciddi anlamda bir takipçi potansiyeli bulunan heimlich manevrası, bir entry'sinde belirli bir gruba "gençler" şeklinde hitap ederek yaşıyla ilgili ufakta olsa bir ip ucu vermiştir. kendisinin forum duruşu genel anlamda pozitiftir.

olumluyum ona karşı, bence konuşmadan anlaşmak gibi.
düşüncelerim değişirse düzenler düzenler yazarım :p

Naifliğin daniskası bir hanım üyedir. Pozitif.

Tanimiyorum ama bazi yorumlarini keyfle okuyorum.

Nickini kisaca manevra diyorum yoksa etiketle vs ugrasamiyorum karisik bir nick.

Hakkinda hicbir fikr sahibi olmamakla beraber gezi notlarini konuyu acan vatankardesimden ogrendim bir goz atarim.

Avatari ilgi cekici. Kendisi felsefi dusunur ve esprili.

Site tarafindan sevilmemesi icin hicbir neden yok.

Basarilarinin devamini diler yazima burada bir virgul koyarim. Olurda tanisirsak yanlislikla falan o zaman daha detayli sekilde gelir karalarim.

Takip edilmeyi hakeden, yorumları olgun bir bayan izlenimi veren, naif ve kibar hatun :) Yüzünün daime gülmesi dileği ile.

rezerved

evet geldim. tabi simdi, nicki neden etiketlenmiyor bilmiyorum. demokratik haklara aykiri bir durum.

geçenlerde halide edip tiyatronun orda gordum, s.a dedim, polis cagirdi sikayet etti. üzdün.

heimlich e nispet olsun diye japonya bileti aldim. tokyolardan fotoğraf atip acigi kapatmam lazim.

kendisini tanimiyorum, tanismayi da dusunmuyorum. boyle daha karizmatik duruyorum cunku. yani hakkinda pek fikrim yok. o japon gence halâ takığım. ama bu seninle sorunum oldugu anlamina gelmez.

bi dahakine rezervasyon ettigim postlari pesinen begeneceksin. yok oyle. birbirimize guvenmemiz gerekiyor.

simdi bakkala git, mozaik pasta malzemesi al, hesabima yazsin. pasta yapacaksın bana.

Çok ilginç, değişik bir kişilik gibi. Böyle hem çok sevecen, cana yakın hemde ciddi, resmi biri gibi. Ne kadar çok gibi yazmışım.

Net birisi. Kendini ifade etmesi gereken durumlarda dusuncelerini cekinmeden soyluyor ve actigi konulara bakilirsa arastirmayi seviyor.

Eskiden tanımış olduğum bir kaç kişiye benzetiyorum tarzını onun dışında hakkında kelimeleri düzenli ve güzel kullanması dışında pek bir şey bilmiyorum desem yeridir. Ama kendini ve yazdıklarını okutturan bir sempatikliği var soğuk duruşunun altında ..

Daha fazla aktif olmasını istememin yanı sıra günlük hayatın kişiselliiği üzerine konuşmak isterim.

TRT Belgesel'de, Acil Durum Senaryoları ismindeki programda bu rumuzdaki kavramı duyduğumda bu kişi aklıma gelmişti.

Heimlich Manevrası,önce nicki ile verdi sosyal mesajını ve o günden çekti dikkatimi.
Eminim uzaktan kendine baktığında benim gibi görebiliyor.:) Sözcükler sadece not düşmeye yarıyor bu naif ve güzel düşünen hatunda, tınıyı oluşturan ise çok beğendiğim fikirleri. Doğadan ilham almış, gezgin ruhla şarkıların tınısında bazen de sokak aralarında kaybolacak kadar cesaretli.
Kendisine duyduğum saygıdan olmalı ki,doğru zamanda, doğru yerdeyim diye düşünüyorum:)
Şems-i Tebrizi in dediği gibi
Anladım ki susan her şey derin ve heybetli. :)
Sevgi ile kal,hep gülümse...

Ben yokken gelmiş. Nicki değişik geldi. Neden bu nicki seçtiğini merak etmekle beraber ona cool bir hava da katmış. Çok sakin ve naif bir edası var. Yazdıklarını okutturan bir kişilik. Sohbetimiz yok; ama olumlu sinerji veren bir kadın. Avatarı da orijinal bence.
Klişe olacak; ama her şey dilediğin gibi olsun. :)

İlginç bir enerjisi mevcut. Kurduğu cümleler başından sonuna kadar ders. Hayatı harika yaşadığını hissediyorsunuz. Takip etmek, okumak yazdıklarını çok güzel. Saygı duyuyorum.

Buraya yazmak icin belki biraz daha tanimaliyim. Ama simdiden yazdiklarini merakla okuyorum ve hic aman ne yazmis simdi demedim. Takip etmeye deger, sevilesi bir yani var. Tanidikca gelecegim :)

Yorumları oldukça ilgi çekici yeni mesajlar da görünce tıklamadan edemiyorsun sürekli okutuyor kendini buralarda Hep olması dileğiyle

Herkeste bu kadar etki oluşturan bu nickin arkasındaki kişilik merak uyandırdı doğrusu :)

Yorumlarını takip ettiğim ve samimi bulduğum hanımefendi bir üye..Forumda daha sık görmeyi umut ederim.. sevgiyle...:cici:

Marjinal nicki ile dikkatimi cezbetti.p
Eskilerden birini de animsattigi oldu ara sira bazi bazi .p
Senlikli gunler dilerim .p

Sana yorum yapmadan gidemiciiim :e2:
Nesin kimsin bilmiyorum ama çok da önemli olduğunu sanmıyorum. Farklısın ; tarzın yorumların yaklaşımların çok başka nasıl mesafeli ve sıcak olunurun üyelik bulmuş hali sensin. Hiçbir şeyi kafana takmaman ve neşeli pozitif kalman dileğiyle heim sen de tatlısın bil istedim :e2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri