Heavenly

Konu sahibi son olarak 4418 gün önce görüldü
maria puder başlığı için üye başlığı için zaten mevcut demiş ama ben göremedim

Flaş Flaş Flaş nasıl 3 çocukla terk edilip ortada kaldigimi dinlerken kendisi göz yaşlarına hakim olamayan editor az sonraaaaa:p

Adımın Şaziye olduğuna inanmayan biri.
Selam ben Şaziye tanisalim mi?

Bana inat der ama kendinde maşallah katır inadı var ya :p
Üstelik çok duygusal ve çok narin
Photostop çalışmalarını söylemiyorum bile hepsi harikalar :p
Yani uyuz pislik olması dışında seviliyorsun <3

cok saygili efendi konusmasini bilen kiymetli arkadaslardandir

sana uyuz oluyorummmm:D
gıcık oluyorum
beni çileden çıkartıyorsun
deli ediyorsun
kızdırıyorsun
ama ve lakinnnnnnnnnn
seviliyorsun şapşal :D
tamam tamam kızma takılayım didim cok zıtlaşsakta severim keratayı yüzümü güldürmek için özel çaba harcamasa iyi olacak özel çaba harcadığında yiyoruz birbirimizi çabuk parlıyor benim gibi aynıyız aslında ondan böyle didişmelerimiz :)
değerlisin benim için şaşkoz:D

Bana bu aralar hic pas vermeyen .
Triplerdeyim de triplerdeyim !.

Pis fakirrrrr. ........:p
Şaka bir yana babam hastanede iken sağolsun arayip sormuş mesaj atmis unutmamis dusunceli insan çok teşekkür ederim.
Çok mutlu olsun.

Sakin , saygılı ve kibar bir arkadaştır Tuncay. Kıskananları da çoktur bildiğim kadarıyla,bırak kıskansınlar.
Sen onlara benzemediğin için ve hiçbir zaman benzemeyeceğin içindir bu kıskançlık.
İyi kal,mutlu kal küçük adam.

Sevgiler.

kendisini tanımam etmem özünde her insan kadar iyidir elbet. yalnız kendisi bi kaç gündür yersiz ve gereksiz editleriyle konu silmeleriyle dikkatimi çekiyor. hacı taam 1-2 cürük mesaj var onları temizlersin de, tüm konuyu çöpe taşımak nedir :T: (bugünkü malum konu demiyorum, bi kaç günlük gözlem). şahsi fikrimce kuralları yanlış yorumlayan üye :T:

Pek Sohbetimiz Olmamasına Rağmen, Sevdiğim Saydığım Kişilerin Başında Geliyor Tuncay.
Oldukça Kibar ve Lugatında " Hayır, Olmaz " Gibi Olumsuz Kelimeleri Pek Barındırmıyor.
Nezaman Bişey İstesem Hemen Yapar (Avatar Gibi Mesela.)
Sağolsun.. :)

Saygılar Kardeşim.. : )

Ahh Tuncay canım arkadaşım.
Kendisini pek çok severim.
Şu aralar her şey yolunda gitmese de inanıyorum ki istediğin her şey zamanla gerçekleşecek.
Her şey gönlünce olsun genç adam.
Görüşürüz bi ara. :p

Hivınli abim.

Klasik yengeç burcu. Ee haliyle anlaşma olasılığımın zor olduğu biri. Benim gibi agresif kompleksli ivedikvari birini idare edebilecek bir olgunluğa ve sevecenliğe sahip olduğunu söylemeden geçemiycem.
Arada muhabbet etsek de sanki her gün konuşuyormuşuz samimiyetini hissettirdiği için ona teşekkür etmeyi foruma bir borç bilirim. Neden foruma borç bildiğimi bilemedim ama olsun.
Birkaç kez kırdığım kızdığım hatta ağzının üstüne kürekle vurmak istediğim doğrudur :honk:
Ama severim keratayı. Beyefendidir bir kere. Ha bir de turkuaz aşığıdır. Sanırım turkuaz da ona aşık, her yerde düzenli bir birliktelikleri var :p

Muhabbetini ve arada dalga geçmeyi takılmayı sevdiklerimden. Yardımsever iyi niyetli zeki ve esprili nnnallettt ossun yine burç :honk:

Hayatta her şeyin gönlünce olmasını dilediklerimden..

Forumda saygı duydugum, cizgisini begendigim arkadaslarimdan biri Tuncay. Hep sakin, hep yapici, hep yardimsever, hephephep iste o :p Kişisel tanisip sohbet etme firsatimiz olmadi en kisa surede bunuda gecerklestirmek umidiyle hos ve mutlu kal :)

Bu kadar yakışıklı bi adamın bu kadar tribal olması ne üzücü değil mi?
Genelde anlaşamıyoruz ama geyiğe vuruyoruz :D
Gıcık ama sevimligillerden kendisi.
Bir de atarı gideri anlık, sonra hemen geçiyo. Zaten çok nadir atarına denk gelmişimdir, genelde ılımlı.
Hıı belirtmek isterim ki forumda saçma salak muhabbetlere girmeye çalışan erkeklerin olmadığı azınlıkta kendisi.

Cağnımmmm!!
Hakkını ödeyemeyeceğim kişilerden bir tanecik turkuvazlım.
Her derdimde,keyfim iyiyken de kötüykende yanımda olan insan.İyi ki varsın!
Rabbim yüreği senin gibi iyilik dolu,şevkatli,sevecen biriyle karşılaştırsın.
Beni kıskanmaktan vazgeçersin. :p
Yakışıklı kardeşparçam. :*

Tuncay iyidir ya cok sohbetimiz olmasa da bi skntisi görmedim:)

Tuncay , en değerli kişilerde ilk 3 tedir kendisi. Hiç eksik olma canımcım çok seviliyorsun valla bak =)

Düşünceli bu huyunu çok seviyorum .
genelde güneşli civarında aynı lokasyonlarda dolansakta saatlerimiz pek uymuyor bi yerlerde karsilasamiyoruzz haliyle.
ama arada halimi sorar ve geçen yaz babam hastanedeyken çok çok yakınım olanlardan bile daha düşünceli davranıp halimi hatrimi sorup beni arayıp sağ olsun bir seye ihtiyacım olup olmadığını sormustu ... Üstelik ben ona hiç iyi davranmamisken:/

Geri