Heavenly

Konu sahibi son olarak 4418 gün önce görüldü
En son marketten eve gidene kadar konuştuğumuz da yolun nasıl geçtiğini hiç anlamadım :p

YlQbMD.jpg

HeavenLy bak sana denişik bir şekilde yazçam demiştim. :T:
Kağıda bu kadar sığdı şimdilik bu kadar şımaetılmak yeter. :T:
Bu arada yazım kötü, okuyamazsan haber ver. :p​

Ben sana o kadar dedim kız tavlama şu avatar şeyleriyle. Kızlar avatara bakıp tavlanılıyorlar ya asfasfa :d
Cansın sen lan.

İnsan seninle konuşurken kendisini kasma gibi bir şeye girişmemeli. Öyle saçma sapan egon olmamasıyla beni kendine bağladın evet :p

Arkadaşlık ilişkilerini klavye üzerinde tutma kaprisini yaşamayan yıllanmış editör!!! Haksızlığa hiçbir tahammülü yok ve ayrıca çok sevimli. Şişkin bir egonuz yoksa, her selam vereni kendinize aşık sanmıyorsanız bir tanıyın derim. Sohbetinizin tadına varırsa size vefa gösterecektir. En azından bende öyle oldu :D

Sevgiyle kal Tuncay, umarım hep güzel şeyler yaşarsın =)

Aslında uzun zamandır tanıyorum ama öyle uzun uzun muhabbet etmiyoruz nedense yaaaaaa :p
Kendileri komşum olur forumda bana en yakın kişi sanırım bir gün karşılıklı kahvelerimizi höpürteceğiz sanırım :sırıt:
Ayrıca gerçekten çok beyfendi kiminle ne konuşacağını bilen herkeslerce sevilen biraz sinirli olabilir ama olsun üslubunu bozmayan biri :şekil:
Seni tanımak gerçekten güzel emekli turkuaz :tatlı:

hmmm tuncay diyoruz yani :)
Kendisi agresif , huysuz , inatçı ve kendine has bir karizması olan aslında bizim foruma zor düşücek beylerden biridir benim gözüme. Kalbi güzel , sohbeti tatlı ve içten bulduğum zamanlarda olmuyor değil sevilesi yanları oldukça fazla olsada bana itici gelen yanlarıda terazide yok değil. Hayatıma fazla insan dahil etmekten çok hazlanan bir insan olmasamda kendisi hayatımda varlığını idam ettireceğe benziyor şu aralar ben bir gün kesin yok olurum dicem ve gene sinirlenecektir eminim :) gitmek ve gidilmekten hoşlanmıyor ama napalım adam hayat bu :) Tuncayı tanımak pek zaman almaz gayet nettir ama tanımlamak zaman alır oda gayet nettir :) Aslında bilemiyorum ya derin düşüncelere zuhur olmak gerek belkide buraya yazmak için lakin o kafada değilim şu aralar:)
Kendisine diyeceğim tek şey hayatını yaşa eğlen gez coş daha yaşın çok küçük:p
Ama benim için forumdan saymadığım çok az insanın içine girebilmiş biri demekki bu adamda var bi güzellik henüz çözemedik bi ara tekrar uğrar çözüp çözmediğimizi belirtiriz :) Kısmetse

tam bir trip canavarı profiline girip yazmadım diye bana bir ton trip attı :asd:
ben tuncaydan eskiden çok tırsardım çok ciddi bir duruşu var :s:
böyle pm felan atarken 2 kere düşünürdüm :dusun:
çalışmalarına hayran oldugumu belirtmeden geçemeyeceğim.
aynı zamanda kendileri çok beyefendi :oy:
çok sıcakkanlı ve çok tripcan :asd::hih:
foruma kendisini sevdirebilen bundan ötürü çekemeyenlerin arkasından dedikodu yaptıran biri :asd:
ulan az işssizlik yapmayın bırakın cocuugun arkasından konuşmayı :pat:
neyse insan olayım :şirine:
seviliyorsun sevimli şey. :benmi:
sözlüğünde geri kaldı :cee:
ondan ötürü artık önde :cat:
sağlıcakla ve mutluluk içinde kal :cee:

Saygı değer üstadım Heavenly hem cinslerimden şurdaki platformda taktir ettiğim insan sayısı bir elin toplamı anca ediyor onlardan bitaneside tuncay üstadım buraya ilk giriş yaptığım vakitden itibaren uzaktan uzağa ilk başta onu tanıdım sonradan konu içerlerinde karşıllıklı diyaloglarla tanışmaya başladık muhabbet etmeye.. Senin gibi insanlar türünün son örneği olarak adlandırıyor vede çok azınlıkta olan insanlardansın tam bir bey efendi sıfatını tamamiyle barındırıyorsun şahsında..

Benliğinde barındırdığın vede yansıtığın kişiliğin taktir edilesi.. Aksini düşünen insanın kişiliğinden şüphe duyarım.. Uzun lafın kısası saygı değer insansın vesselam üstadım..

İyi ki tanımışım dediğim insanlardansın..
Varlığından mağdur bırakma bizleri olurmu..
Allahım dilediğin herşeyi yaşamanı nasip etsin herdaim..

Ay herkesle de iyi olmuş.
Severim. Siz çok sevmeyin yine de..

Heavenly;

Çok şapşiksin, çok masumsun, çok iyisin, kimsenin kılına zarar gelsin istemezsin, kimseyi bile bile üzmezsin, çok hatır sayar abi-kardeş olursun. Sen her şey olursunda insanlar sana layık yâr veya arkadaş olmakta zorlanırlar. Çünkü sen çok seversin, dürüst olursun, aklın hileye, kötülüğe çalışmaz. Bir gün sende seni hakedenleri çevrende toplayacaksın ama ondan önce fazlalık insanları at :p hayatını sağlam hale getir sonra keyfini sür :) Sana gelene git, gelmeyene koşma ;) Bol tavsiyeli yazı oldu ama iyi oldu bi kere daha hatırlatmış oldum yakışıklı:öp:

Her zaman her yerde kendine inan,güven ve yap! Bu üçlü felsefen olsun minnoş.

Önceki yorumlara baktım da bu ne ya herkes seviyo çok seviyo benim abimi :T:
Ama sevilmeyecek gibi de değil ki, onu daha tanımadan yaptığı yorumlarla kendinize yakın hissetmeniz mümkün, sonra tanıdıkça daha çok seversiniz. Ben de severim, herkes sever ama en çok ben severim. (Şabana benzettim kendimi .p)
Duygularını anında belli eder, kızınca sevince kırılınca... Ehh böyle birinden de zarar gelmez tabii ki.
Gülüşü çok güzel, nazar değmesin abimin gülüşüne. Hep gülümsesin benim yakışıklı abim. (Şuraya bi meaşaAllah bırakayım)
Samimiyetine hayranım ayrıca.
https://www.youtube.com/watch?v=rVzNZwd4Qts
Eveettt bu şarkı tam senlik abişimm :srl:
Üzülme sen hiç, musmutlu ol, gülüşlerinle yer edin akıllarımız da abim benimm.

Pek uzun suredir tanismiyoruz Tuncay beyle :D :D
ama keske tanissaydik :) pek fazla yasi olmamasina ragmen sanki bole herseyi gorup gecirmis yasli dedeler gibi herseyden haberi var ? :D :D :D
ama bi o kadarda masum bi bey :D D
Insnlarla nasil konusacagini iyi bilen asla saygisiligini gormedigim ve cok temkinli birisi
yorumlardanda gorunuyo zaten herkescikler seviyo :) kendin basarmissin bunu iste Heavenly :cici:
Tanidigim kadariyla soliyim hic bir dusuncesinde art niyet yoktur aslinda herkeste ondan sever seni :D

Herkes çok Seviyo o yüzden ben sevmekten vazgeçiyorum :T:

Dersem tribi yerim tabiki. Ama öyle :trip:
Tamam tamam vurma :p

Tuncaay hakkında çok çok şey bilmiyorum. En iyi bildiğim şey o bir yengeç ve anlaşmamak elde değil. Herkes çok iyi anlaşıyor herkes çok seviyor ama ben farklı. İnsanları kolay kolay sevmem. Sevemiyorum yani napim. Belki de ön yargı. Ama bu çocuğu sevdim. Ay hem de hemen. Bi kere bu çocuk benim iğrenç esprime güldü ya xd herkes yapamaz.
Bir de pek bi yardım sever. Yardımcı olamadığı bişi varsa neymiş ne değilmiş diye bi kendi bakar araştırır. Elinden gelenin fazlası olayı bu. Başkaları gibi aman ben anlamam ayağına yatmıyor.
Ay daha fazla övmeyeceğim :T:
Benim sevgimi kazanmak kolay değil cicim. Madem bunu başardın akıllı olcan. Ben sahiplenirim arkadaşlarımı. Ayağını denk al yoksa pıçaklarım.
Saygılar sevgiler falan fişman.
:öp:
Güzel günlerin olsun ^^

Foruma geldiğim ilk zamanlar buldum kendisini. Ekledim,konuştum merak ettiğim soruları sordum forumla ilgili sağ olsun yardım etti bana. Pekte yardım severdir...
Her zaman derim çok sabırlıdır diye. Gerçekten forumdaki insanlara karşı o kadar sabırlı ki bazen ben bile şaşırıyorum. Bu sabır tövbe estağfurullah diyorum :D
Çok karizmatik olmasının altını defalarca çiziyorum defalarca :dyg:
Daha çok küçücük gencecik hiç yaşlı değil benden 1 yaş büyük :p
Ama fikirleri konuşmaları 40 50 yaşındakilerle kapışır,tecrübe ile sabitliyorum.
Forumun denge taşlarından biri olduğunu düşünüyorum. Yönetimde yer alması gerekiyor her daim çünkü o kadar şey söyleniyor yazılıyor çiziliyor aralarında en mantıklısı Tuncay abi diyorum ben.
Trip atmadığını söyleyemiciğim evet trip atıyor. Abilere hal hatır sorulmaz mı diyor ama sorarken yine kızamıyor ki bana kıyamam :benmi:
Kızamıyor da ya gerçekten kızamıyor sinirine hakim oluyor maşallah.
Ama sinirli halini görmek dahi istemem ters olduğunu biliyorum. Allah korusun şerrinden.
sözlerimi burada bitirmek istiyorum çünkü yazacak daha çok konu varken zaten insanların seni doğru tanıdığı kanaatındeyim bunlar naçizane benim fikirlerim..
Sen iyi ki varsın abi şuan ağlıyorum bi sn.s :s:
Heavenly

Vefa kelimesinin vücut bulmuş halidir kendileri.
Çok çok severim abiğğğciğimi :mutlu:

Tuncaaaycaycancannn can ya valla can.

Forum gibi bi ortamda güvenebileceğin insan bulmak gerçekten büyük mesele. Kimin ne olduğunu bilemiyosun. Ama çok şükür ki arkadaş olabileceğimi düşündüğüm insanların hepsi düzgün. Hele ki Tuncay :msm:
Ciddi anlamda oturup saatlerce sohbet edebileceğiniz biri(test edip onaylanmıştır).
Hayatı dolu dolu yaşayan, yaşamasını bilen, değer vermesini bilen ve hatta neyin ne olduğunu çok çok iyi bilen biri. Kendisini kandıramazsınız kolay kolay.
Hayat boyu çok şey yaşamış, çok tecrübe edinmiş ve hayatını tecrübelerine göre yaşayan birisi.
Bir de dost canlısı ki sorma :ask
Adam tee küçükçekmeceden kalktı geldi :nee: tabi ben de yakın değildim hiç:cat:

Efendi mi efendiii :msm:
Ya ben hep istiyorum ki sevdiğim insanlarla kimse muhattap olmasın. Dostlarıma karşı daha bi kıskancım. Sevgilim olsa bu kadar kıskanmıyorum ciddiyim. Bencilim bu konuda napim :asd:
O yüzden fazla samimi olma milletle. Fururum.

Yaşadığı tecrübelerle daima yanımda olacağına ve yanlış yapmamam için beni baskılayacağına eminim :nee: çünkü dostlar böyle yapar :p

Canımsın benim (:
Hep mutlu ol emi. Çünkü bunu ciddi anlamda hak eden bi insansın.
Bi de hep yanımda ol pıçaklarım :asd:
Seviyom çook :ask

Ediiitttt: Bu çocuğu sinirlendirmeyin, sinirli adam bakın. Acımaz :p

Okadar seviliyor ki çifter çifter yorum yaziliyor siz düşünün artik.

Geri