Heavenly

Konu sahibi son olarak 4410 gün önce görüldü
editörlerin temel taşlarından, ben yokken o vardı mesela. ne bileyim bi emekli ol, bi kafanı falan dinle, bi gurur yap forumu terk et, birine söv süresiz banlan... ama yok illa saygıyı, sevgiyi bırakma hiç oggy cenırıl editör olamasın... xd

Kendisi ile tanışmışlığımız yok ama bir çok yerde görmüştüm rumuzunu. Artık aynı kişiler miydi bilmiyorum. Grafiklerden anlıyor gördüğüm kadarıyla.

:hi:

O benim düşünceli kardeşim. Düşüne düşüne hep kendini harcayan ve hayal kırıklığına uğrayan iyi kalpli saf kardeşim. ONUN gibisi forumda azdır. Çünkü o bir karakter örneğidir. Herkeste bulunmayandandır.

Örnek alınası karakter sahibi insan.
Samimi bulduklarımdan.

Sadece iyi gün dostu olmadığını defalarca gösterdi eksik olmasın. Cümlelerini her zaman özenle seçer,kimseyi incitmeden,yapıcı davranmasıyla da forumun önemli isimlerindendir nazarımda.
Var olsun.

Ben onu çok severim , fazla söze gerek yok. Değerlidir , unutup gidemeyeceğim sayılı kişilerdendir.

secici sahiplenici arkadaşlık bağları kuvvetli.

adamın dibi tabirini iliklerine kadar taşıyor..

Yıllardır birçok kez karşılaştığım, çalışmalarını hep beğendiğim arkadaş. :p
Burada görmekten de mutluluk duydum. Tanıdık yüzler önemli. :)

'Forumda ki duruşu' ifadesini kullanmaktan nefret ediyorum ama
Forumda ki duruşu 4x4 lük üye ..
Yerli yerinde mesajları ve diğer üyelerle iletişimini çok iyi idare edebildiğine şahit olduğum Tuncay ı
Tanımış olmaktan da mutluluk duydum ..

aaa ben bu konuyu nasil görmem?
en en en sevdiğim caniim. iyi ki tanımışım dediğim insanlardan birisin. bak kolay kolay demem bunu ;p
moralim bozukken bile beni gulumsetiyorsun. sen iyiki varsin kuzucuk ♡
eger olur da birgun bu forumu birakirsan ben de birakirim. aha bak yaziyorum buraya. bunun da sözünü vereyim :p
canimsin caniim :ask

forumdaki duruşu tabirini çok fazla kullanmasam da madem eclipse bilinç altımıza işledi o zaman kullanalım :p
forumdaki duruşu gibi takımdaki duruşu da beton gibi sağlam üye. muhabbeti güzel ve gerçek hayatta düşündüğümden daha sıcak kanlı ve bir editörde bulunması gereken sempatikliğe sahip. maçlarda kendisini bir gol makinasına dönüştüreceğim günleri özlemle bekliyorum. seviyorum kardeşimi

Yahu kardeşim kabul et. İlk başta herkese soğuk gelmişin. Geliyorsun. Bana da geldin. :D
Ama tabii ki bir çok insan için bu böyledir. Yakından tanımak gerekir. Ben yakından tanıyınca o kadar da soğuk bir adam olmadığını farkettim. Ama sanki hala tam anlamıyla ısınabilmişlik durumu yok gibi. Daha açılacaksın sen. :D

Ama ben insan sarrafıyımdır. İnsanlar açılmasa da genelde çözerim hacı. :D
Kibar bir adamsın, kaba konuşmuyorsun öyle. Sempatik bir arkadaşımızsın da. Sen helal sütü emmiş bir kız bul da, senden tam bir baba olur. :)

Yarın da büyük ihtimalle görüşeceğiz zaten, orada da açılırsın. :)

Kendisini çok sevdiğimi hatırlatmaya geldim=) Arada bana trip atıyorsun hakediyorum tamam :) Seviliyorsun .

Canımın taa içisi ! :srl:
Gözde editörüm benim :benmi: bu forumun bana kazandırdığı en güzel şeylerdensin.
Numaram var zaten sende iletişimimiz hiç kopmaz umarım.
Çok seviliyorsun :p

Heavenly

Tuncay ;Sözünü eri, zengin gönüllü kardeşim. Gel be Tuncay sensiz olmaz muhabbet dersen, Saatin kaç olduğuna, o gün akşama kadar çalışıp yorulduğuna bakmaz çıkar gelir. Dışı serttir amma içi yüreği şiirler güzel yazılar yazacak kadar narindir. Aklımda; bir şiir kitabı hediyem olsun isterim. Çalışkan kardeşim, başını işten kaldırıp arada yazar bize, umarım emeklerinin ve çalışmalarının ödülünü alır. Tuncay'ım hakkında da yazacak çok şey var. Gönlümüzden dilimize bu akşamlık, bu kadar düştü. Hakkını helal et. Dostluğumuz ebedi olur inşallah...

Haftasonları bi türlü müsait olamıyorum. işi bırak hafta içi görüşelim :p
öpüyore

Onu tam anlayamayanların soğuk bulduğu aslında tam tersi olan yakışıklı kardeşimiz.

Abarisimin sevdiceği, biricik grafikerimiz.
Bay gözlük, gözü hep üzerimde olsun :tatlı:

Heyy gamzeli kahvemi sayfanda içeyim dedim :hihi:

77c27c037325f4baa60b228f1c2c5d8f.jpg

Geri