HeavenLy kimdir?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Selam ve birazcık kelam.. :hi:
Adımı bilemeyen kişi sayısı azdır herhalde ama yine de tekrarlayayım adım Tuncay Göksel 89 doğumluyum İstanbul 'da ikamet ediyorum ve İstanbul Aşığı bir adamım.Hafif sinirli bir yapım vardır eskiden çok fevri davranırdım ama zamanla yaşadığım tecrübeler sonunda bu huyum çok azaldı,her yaşanılan iyi veya kötü olay tecrübe olarak geri dönüyor işte.Bir kapalı kitabım zahmet edip okursan görürsün içerisinde ne var :cici::cici:

İyi miyim kötüyüm bilmiyorum kendisini pek de anlatabilen bir insan değilimdir,pek beceremiyorum bu tür işleri. :o
Çok detaya girmeden kısacık tutarak konuya son verelim :)
'' Ne eksik ne fazla,kendi halinde bir adam.. '':hi:

Bu asabiyetinin geçmiş hali mi xdxd

HeavenLy sen kimsin? :kiki: Şaka şaka :p Galatsaray'ı yazmamışsın, doğru yola geldin galiba! :D

HeavenLy tanıştığımıza memnun olduım :cici:
İlerleyen zamanlarda daha çok tanışırız inş :p

Kısa ve öz olmuş. Çokta güzel olmuş. :p
Kapalı kitap memnun olduk tekrardan. :gtr:

Seni tanimak guzel, bence kibarligin ve nezaketindende bahsetmen gerekirdi hersey gonulunce olsun tuncay :)

Adamın dibi, benim de arkadaşımsın :)
Tuncay :cici:

Canımsın.. :srl::hi:

Seni tanimak guzel, bence kibarligin ve nezaketindende bahsetmen gerekirdi hersey gonulunce olsun tuncay :)

Kendinden bahsetmeyi hiç ama hiç beceremeyen biriyim onu da tanıyanlar söylesin dedim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.. :hi:

nickin kadın nicki gibi :T:

HeavenLy 'i sadece Cennet veya Cennet'lik olarak görürsen öyle olur benim gördüğüm ise Göksel yani soy adım..

*Seni tanımak güzel,agresif adam..

*Seni tanımak güzel,agresif adam..

Şeker gibi bir adamım o nereden çıktı
6.gif

Memnun olmuştum daha önce zaten Tuncay :) Yeniden oldum:cici::srl:

Geri