HeavenLy kimdir?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Masallahh sallamıs resmen :lelele:

Memnun olmuştum daha önce zaten Tuncay :) Yeniden oldum:cici::srl:

Yaren hatunnnnnnnn o memnuniyet bana ait. :srl::hi:

Kisa ve öz :)

İleriki yaşantınizda bu özelliklerinin devam etmesi dileğiyle :)

Teşekkür ederim nazik ve ince görüşün için :cici::hi:

Masallahh sallamıs resmen :lelele:

Ya ya ne demezsin :p
23.gif
23.gif
23.gif

@Elysion'um..

Pişt @HeavenLy Buralardayım Haberin Ola. Tehditimi Unutmuşsun Bakıyorum da. Hatırlatayım İstersen Tekrardan Hı? Ne dersin?

Şöyle bir yerde senin gibi Adam niteliğini üzerinde barındıran birisini tanıdığım için kendimi şanslı görüyorum.. Yüreğinin adamlığı gibi bahtında hayatının geri kalanında güzel olsun yüreği güzel paşam..

Zaten yazdığın 10 satır onun 2sini de adını söylemeye ayırmışsın :honk:

Şöyle bir yerde senin gibi Adam niteliğini üzerinde barındıran birisini tanıdığım için kendimi şanslı görüyorum.. Yüreğinin adamlığı gibi bahtında hayatının geri kalanında güzel olsun yüreği güzel paşam..

O senin güzel gözünden gördüğün paşam,çok sağ olasın her zaman ki gibi onure ettin beni aynı duyguları paylaşıyoruz seninle adam gibi adam dediğim nadir insanlardansın :hi:

Zaten yazdığın 10 satır onun 2sini de adını söylemeye ayırmışsın :honk:

Ama kendimi anlatmayı beceremiyorum :uykucu: ne yapayım :hih:

Sen kimsin ki ya........ :p

Kimim ben ya :p

Belli beceremediğin :p

Feyz al benden az, kendine uyarla, sil bu konuyu sil sil olmamış bu tanıtamamışsın :zuha:

Konun az ve öz olmuş. Kendini güzel ifade etmişsin mükemmeller yaratan arkadaşım :dyg:

Tuncay tanıdığım kadarıyla bütün forum platfromlarında var photoshop konusunda usta, yardım sever, arkadaşlarını ihtayacı olduğu zaman yanında :) sinirli birazcık damarına basmıyacaksın küçük şeylerden mutlu olan biri :) ne diyim allah gönlüne göre versin arkadaşım.

Geri