HE-MAN

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
himen deyince
aklıma cons geldi
kaplan olacadı

He-man ne zaman çıkardı ya.
Cmts sabah7’de kanal d’de başlayan çizgi film kombolarında mı? HBB’de alvin-simon-theodor vardı bir de bunu hatırlayan adamdır xd

• Beğen
Tepkiler: X
kanal 6 gibi hatırlıyorum ben.

• Beğen
ben hiç izlemedim bunu. spiderman ve batman çizgi filmi serisiyle süper kahraman açığını kapatıyorduk.

jetgiller vardı bir de, onları izlemesi de keyifliydi. bayan jetgil sabah uyandığında kafasını bi alete sokardı, saçları çeşit çeşit model model olurdu. sonra ellerini sokardı, manikürü ve ojesi hallolurdu. george uyandığında bi banta binerdi, o bantın üstünde robotlar bunu yıkayıp dişlerini fırçalardı, parfümünü sıkıp üstünü giydirirdi. yemekleri hap şeklinde olurdu, ne kolestrol ne bir şey, mis.

jetgiller 2000'lerde geçiyordu, artık sene 2022 oldu, uçan arabaları falan zaten geçtim de koca şehre 3 gündür elektrik verilemeyen bir ülkedeyiz, liderimiz "benden önce mum yakıyordunuz pis fakirler" diye vatandaşa fırça çekiyor djfjg

Nasılda çamurla oynadığım , hırsız polis oynadığım belli

Son düzenleme:
rasko jetgillerden girdi akp'den çıktı : )

He-Mani hiç izlemedim ya yasim tutmuyor ya da tekrari verilmedi :)

Heman’de anlamadığım olay, sözde iyi bir süper kahraman olması gerekirken gücünü gölgelerden alıyordu. Abi sen iyisin neden kötülüğün simgesi gölgelerden güç alıyorsun ki?

hayır güç de zaten gölgelerden gelmiyor, göklerden yıldırımla geliyordu.

He man acaba thor mu ya da thor acaba he man mi fake mi

Heman’de anlamadığım olay, sözde iyi bir süper kahraman olması gerekirken gücünü gölgelerden alıyordu. Abi sen iyisin neden kötülüğün simgesi gölgelerden güç alıyorsun ki?

hayır güç de zaten gölgelerden gelmiyor, göklerden yıldırımla geliyordu.
i held aloft my magic sword and said “by the power of grayskull! i have the power!

Bizimkiler o sekilde cevirmis, aslinda adam golgelerin gucu adina filan demiyor yani.

i held aloft my magic sword and said “by the power of grayskull! i have the power!

Bizimkiler o sekilde cevirmis, aslinda adam golgelerin gucu adima filan demiyor yani.
Valla güzel bilgi ben hiç bakmamıştım, dublaj izlerdik mecbur çizgi filmleri. Grayskull da ama gölgeden farksız gibi geldi bana .)

• Beğen
Geri