X
X
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Bunun konusunu acacaktim bugun. Artik sen bi aciver Serce Hanim. Beyaz rangerciyiz bizde.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunun konusunu acacaktim bugun. Artik sen bi aciver Serce Hanim. Beyaz rangerciyiz bizde.
Kanal 6’daydi evet.kanal 6 gibi hatırlıyorum ben.
Alvin ve kurabiye canavari candir, gerisi heyecandir. ahahah.He-man ne zaman çıkardı ya.
Cmts sabah7’de kanal d’de başlayan çizgi film kombolarında mı? HBB’de alvin-simon-theodor vardı bir de bunu hatırlayan adamdır xd
Ahaha kötüler de vardı takımlarda. Hep son yarışta kaybederlerdi turnuvayı xd
Thor paketler eve gönderir hemani… yaşlanmıştır zatenHe man acaba thor mu ya da thor acaba he man mi fake mi
i held aloft my magic sword and said “by the power of grayskull! i have the power!Heman’de anlamadığım olay, sözde iyi bir süper kahraman olması gerekirken gücünü gölgelerden alıyordu. Abi sen iyisin neden kötülüğün simgesi gölgelerden güç alıyorsun ki?
hayır güç de zaten gölgelerden gelmiyor, göklerden yıldırımla geliyordu.
Buda cok iyiydi pazar günleri cikiyordu, birbiriyle yarisiyorlardi super kahramanlar, kotuler filan.
Valla güzel bilgi ben hiç bakmamıştım, dublaj izlerdik mecbur çizgi filmleri. Grayskull da ama gölgeden farksız gibi geldi bana .)i held aloft my magic sword and said “by the power of grayskull! i have the power!
Bizimkiler o sekilde cevirmis, aslinda adam golgelerin gucu adima filan demiyor yani.