hdpli teröristler iş başında

Konu sahibi son olarak 3836 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11407281_877902195613819_5451970733925348618_n.jpg

11401168_881090661964012_4775615717603698358_n.jpg

11377107_1613429415582158_2729231508657465386_n.jpg

Hile dediğin gizli yapılır hacu bu kargaşa amaçlı gibi geldi

Hile dediğin gizli yapılır hacu bu kargaşa amaçlı gibi geldi

Adamların özgüven o kadar tavanki resim çekmişler , şuan sosyal medyada heryerde bu dolaşıyor .Şerefsiz herifler barajı böyle geçiyo işte , bilmediğimiz bişeymiydiki ..Silah zoruyla oy attırıyolar kendilerine

HDP LI teroristler basliga bak kendi teroristlerin ne is yapiyorlar birde onlarla kiyasla ortam mali ortalik boyle yobaz bagnaz koyunlarla dolmus

Kendi teröristlerin derken , bu ülkede ve dünyada terörist olarak geçenler belli .Dağdan gelenler ona buna köylü bağnaz diyo işte , kendine aynada bakmaya cesareti bile yok ...

Kendi teröristlerin derken , bu ülkede ve dünyada terörist olarak geçenler belli .Dağdan gelenler ona buna köylü bağnaz diyo işte , kendine aynada bakmaya cesareti bile yok ...

odun kendi halkina terorist diyen baska devlet var mi farzet teroristler anarsiye basvuruyo silahli eyleme polis gerekli cezalari tas atanlara molotofculara gereginden fazla siddet ceza gosteriyor elinde satirla silahla gezen insanlari olduren devletin yasasi nerde ozaman madem insanlar adaleti kendisi sagliyorsa pkknin yaptigi mesru oluyor ozaman ogrenmissin teror lafini daha anlamini bile bilmiyon cocukken asilamis beynine maksat turkiyenin refahi degil mi huzuru menfaati degil mi her yerden niye saldiriyorlar hdp teror ise o zaman siyaseti biraksinlar eylemlere girsinler herkes teror gorme derdinde

odun kendi halkina terorist diyen baska devlet var mi farzet teroristler anarsiye basvuruyo silahli eyleme polis gerekli cezalari tas atanlara molotofculara gereginden fazla siddet ceza gosteriyor elinde satirla silahla gezen insanlari olduren devletin yasasi nerde ozaman madem insanlar adaleti kendisi sagliyorsa pkknin yaptigi mesru oluyor ozaman ogrenmissin teror lafini daha anlamini bile bilmiyon cocukken asilamis beynine maksat turkiyenin refahi degil mi huzuru menfaati degil mi her yerden niye saldiriyorlar hdp teror ise o zaman siyaseti biraksinlar eylemlere girsinler herkes teror gorme derdinde

Sen neyin kafasını yaşıyosun ? Özgürlük dediğiniz ülke kurmak , kimin topraklarında Türk Devletinin topraklarında ...Hep bunu yapıyosunuz kendinizi acındırarak , masum rolü yaparak , alttan oynuyorsunuz .İşinize gelince kürt halkını savunuyoz foşit turki diyonuz işinize gelince pkklıyız ülke kurcaz diyonuz .Siz kimsiniz ki ? Ne zamana kadar böyle devam edecek yapın bakalım rolünüzü .Ama biz rol yapmıyoz gerçek oluyoz , adam olun kıvırmayın ...

Sen neyin kafasını yaşıyosun ? Özgürlük dediğiniz ülke kurmak , kimin topraklarında Türk Devletinin topraklarında ...Hep bunu yapıyosunuz kendinizi acındırarak , masum rolü yaparak , alttan oynuyorsunuz .İşinize gelince kürt halkını savunuyoz foşit turki diyonuz işinize gelince pkklıyız ülke kurcaz diyonuz .Siz kimsiniz ki ? Ne zamana kadar böyle devam edecek yapın bakalım rolünüzü .Ama biz rol yapmıyoz gerçek oluyoz , adam olun kıvırmayın ...

senin kafa yapini cozdum ben ne yazarsam bos artik zaten doguda turk devletinin egemenligi yokki kurmaya gerek yok herkes kafasinda bolmus zaten kendi topraklarina halkina yabanci bir devlet kendi hayal dunyada ugras dur sen bebe adamlik senin iki dudagin arasinda kalmis biseyse bana kufur gibi gelir .

Her Kürt terördür out
Her Hdpli terördür in.
Buyrunuz kolonya tutayım.

senin kafa yapini cozdum ben ne yazarsam bos artik zaten doguda turk devletinin egemenligi yokki kurmaya gerek yok herkes kafasinda bolmus zaten kendi topraklarina halkina yabanci bir devlet kendi hayal dunyada ugras dur sen bebe adamlik senin iki dudagin arasinda kalmis biseyse bana kufur gibi gelir .

Hayal dünyanda bölen sensin , sizin hayalleriniz olan topraklar bizim gerçeklerimiz :) O kadar küfürü kaldıran bi siz varsınız zaten , alışkınsınız devam edin lütfen parazitler.

O değilde olurda ben şimdi Hdp'ye oy verirsem ?
Hanginiz bana terörist diyebilcek onu merak ettim :/

bana immali yaziyor sanki ben devlet kuracam turkiyenin boyle bozuk bir toplum anlayisi olmasinin nedeni osmanlinin turk kadinlarini birakip yabanci kadinlarla evlenmesi kultur ve medeniyet sistem ahlaki yeni nesil yurutemiyor soyu sopu belli degil cekik gozler yerine sarisin yesil gozlu devsirilmis rum bosnak yunan ruhunu tasiyor nerden bilsin bilecek kurt turk davasini dostlugunu dini kulturel degerini bunlar sadece kurtlere degil farkli dusunen inanan herkesi bolmus .

Boşverin agalar. Onlar konuşur akp yapar :D Onlara iyi yapmış yalnız :)

Soyumuzda belli sopumuzda , milattan önce 4000 binli yıllara dayanan soyumuz var , soy çekik göze yeşil göze bakmaz ki zaten avrupa hunlar sarışın ve mavi gözlü Türklerdi .Kanımızda Türk kanı akıyor , ki zaten Türkler akım başlattı kavimler göçü oldu .Dünyada çağ açıp kapandı , üç beş dağlı leş soyumuzu sorgulamasın . Tarihi biz yazdık onlar okuyamıyo , kendi hayal dünyasını yazıyo .Nerden geldiğin belli değil tipinde meymenet yok bizi sorguluyosun .

Hayır! Oksijen israfısın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri