Büyük Düşler
Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hile dediğin gizli yapılır hacu bu kargaşa amaçlı gibi geldi
Kendi teröristlerin derken , bu ülkede ve dünyada terörist olarak geçenler belli .Dağdan gelenler ona buna köylü bağnaz diyo işte , kendine aynada bakmaya cesareti bile yok ...
odun kendi halkina terorist diyen baska devlet var mi farzet teroristler anarsiye basvuruyo silahli eyleme polis gerekli cezalari tas atanlara molotofculara gereginden fazla siddet ceza gosteriyor elinde satirla silahla gezen insanlari olduren devletin yasasi nerde ozaman madem insanlar adaleti kendisi sagliyorsa pkknin yaptigi mesru oluyor ozaman ogrenmissin teror lafini daha anlamini bile bilmiyon cocukken asilamis beynine maksat turkiyenin refahi degil mi huzuru menfaati degil mi her yerden niye saldiriyorlar hdp teror ise o zaman siyaseti biraksinlar eylemlere girsinler herkes teror gorme derdinde
Sen neyin kafasını yaşıyosun ? Özgürlük dediğiniz ülke kurmak , kimin topraklarında Türk Devletinin topraklarında ...Hep bunu yapıyosunuz kendinizi acındırarak , masum rolü yaparak , alttan oynuyorsunuz .İşinize gelince kürt halkını savunuyoz foşit turki diyonuz işinize gelince pkklıyız ülke kurcaz diyonuz .Siz kimsiniz ki ? Ne zamana kadar böyle devam edecek yapın bakalım rolünüzü .Ama biz rol yapmıyoz gerçek oluyoz , adam olun kıvırmayın ...
senin kafa yapini cozdum ben ne yazarsam bos artik zaten doguda turk devletinin egemenligi yokki kurmaya gerek yok herkes kafasinda bolmus zaten kendi topraklarina halkina yabanci bir devlet kendi hayal dunyada ugras dur sen bebe adamlik senin iki dudagin arasinda kalmis biseyse bana kufur gibi gelir .
Boşverin agalar. Onlar konuşur akp yaparOnlara iyi yapmış yalnız
![]()