hdpli teröristler iş başında

Konu sahibi son olarak 3839 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf AKP ye düşmanlıklarınız yüzünden ambleminde bile pkk yazan bir partiyi masum gösterecek kadar alçalmayın.

madem öyle dusunuyorsunuz, bu partiyi pkk partisi olarak goruyorsunuz? hukumetin imralı gorusmelerin de ki dusunceleriniz, ak partiyi ne kılıyor??

pusuladak parti sıralamasına bakıp karşılaştırmak akıllarına gelmedi mi **Spam/Adversiting**, bi sürü parti eksik fotodaki pusulada. bari bi bok yenilecek çamur atılacak, araştırıp yapılsın :d

11401168_881090661964012_4775615717603698358_n.jpg

CG5UcRAVAAAlEy2.jpg

üstteki bahsi geçen fotodaki pusula, alttaki 2015 haziran seçim pusulası. mhp'nin solundaki parti kim bakın bakalım bi aynı mı ??

Arkadaşlar uydurma...
Uydurma bir haber için birbirinize girdinşz yuh size...
Birbirinize bukadar mı tahamülsüzssünüz...

Yöneticiler başlık ve içerik den dolayı konuyu kaldırırmısınız...

akp barışı getirince kardeşliği getirince ilah gibi övüyorsunuz.. akpsiz, halkların kendi kendine birleşmesi, akp nin yanlış politikaları yuzunden insanlar kendi kendilerine birlik beraberlik ve kardeşliği ön plana alınca adamları terörist yapıyorsunuz.. :)

11401168_881090661964012_4775615717603698358_n.jpg

CG5UcRAVAAAlEy2.jpg

üstteki bahsi geçen fotodaki pusula, alttaki 2015 haziran seçim pusulası. mhp'nin solundaki parti kim bakın bakalım bi aynı mı ??

ahahahah lan bu kadarını görmedim , alın buda bizzat kendi çektiğim resim , esas araştırmayan sensin feveran ve Kartal ayrıca gerizekalının önde gideni sensin kartal , bütün yazdıklarınızı size iade ediyorum , düzgün araştırın ...

pgMGPr.jpg

Olm bu cocuga biri bahsetsin ben ugrasamicam :d

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oy pusulası olayını bir kenara atın.
Ambleminde bile PKK yazan bir partiyi destekleyen ya çok ciddi AKP düşmanı yada pkk lı açık ve net.

Birbirinize hiçmi.saygınız yok.... Velevki yapılmışsa cezasını verecek olan bir devlet var...

İlla birbirinize hakaret edecekseniz bunu özellerinşzde Pm ile yapın...

Yorum yapmaktan aciz olup hakaret mi.ediyosunuz...

BOYKOT

en tehlikeli insan tipi az anlayan cok inanandir.

Ya ben misal verdim haydi oyun yada kurgu yalan haber diyelim sence bu hdp nin bir pkk partisi olduğunu değiştirir mi :)
Ve bu sayede forumdaki hdp lileride görmüş olduk.
Hdp pkk nin siyasi kolu olduğunu inkar etmiyor ki...
Bu ülkedeki herkesin temsil hakkı vardır...
Birbirinize tahammülünüz olsun arkadaşlar...

Birbirinize hiçmi.saygınız yok.... Velevki yapılmışsa cezasını verecek olan bir devlet var...

İlla birbirinize hakaret edecekseniz bunu özellerinşzde Pm ile yapın...

Yorum yapmaktan aciz olup hakaret mi.ediyosunuz...

BOYKOT
Bu forumun adetidir küfür ederek aşağılayarak hakaret ederek birbirlerini ezdiklerini rencide ettiklerini sanarlar.
Oysa ki insanın yazdığı her harf her kelime her cümle onun karekterini yansıtır bunu bilmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri