HDP

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Hsnsjskslskdld

Bilal’e anlatır gibi...

hajsjskskdl

Sendeki bu azim ve inat başka şeylerde olsaydı şu an Özgürlük Heykeli’nin tepesinden milletin kafasına tükürüyorduk be koçero. Enough is enough chill :* @Hatem

@Kitai Mobilim ayrıca dükkânda olduğumdan pek bakamiyorum. Dedigim gibi bu konuya aksam yorum yapacağım.
Simdi dun habür da Oslo da kandil de Dolmabahçe de PKK HDP ile görüşenler.

PKK nin arkasına siginip bölücü örgütün oylarını alan HDP

2019 seçimlerinde gerek AKP -HDP ittifakı yapan

Gerekse HDP CHP ittifakı yapıp bölücü örgütün oylarına talip olanlar onlardan medet umanlar.

HDPli kardeşlerimin oylarına talibim diyenler

HDP ile beraber mecliste ANDİMİZİ kaldiranlar

PKK terör örgütü içerisinde yer alanlarının yakınlarını kendi partisinde aday gösteren A B partisi farketmeksizin

PKK elebasina sayın diye hitap edenler

Ypg bayrağını ankara da dalgalandirip liderine kırmızı hali serenler

85529_659x1142.jpg
Yukarıdaki resimde beraber olanlar

Doğu ve güneydoğuda hendek kazilmasına MUSADE edenler

Teröre destek veriyormu vermiyor mu ?

Dünden bugüne parti ayirdimi yapmadan kim teröre destek verdi yada veriyor.
Namussuzdur diyorum.sende diyormusun
AKP MHP CHP HDP kim olursa olsun kim teröre destek verir onun altında nemalanir Namussuzdur.

Buyur @Kitai

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hsnsjskslskdld

Bilal’e anlatır gibi...

hajsjskskdl

Sendeki bu azim ve inat başka şeylerde olsaydı şu an Özgürlük Heykeli’nin tepesinden milletin kafasına tükürüyorduk be koçero. Enough is enough chill :* @Hatem
Yok abi yemin ederim anlatamıyorsun. S. Olup gitmeden ülkeden rahat yok. Ben artık ayaklarımı uzatıp birbirini yemelerini izlemek istiyorum uzaktan. Hepsi terör örgütünü destekliyor iste partilerin. Bunlara dur deyin prim vermeyin su partilere diyorsun akp Oslo'da imza attı diyor. Tamam işte ona da prim verme ama senin partin de destekliyor ona da prim verme de şu ülke bi aydınlık görsün diyorsun sen Kürtlere terörist dedin diyor. Amcana terörist dedim dicem olmayacak. Gina geldi artık birader hakikaten gına geldi.

Demokrasinin yan etkileri.
Alisacksiniz abicim.
Bagisiklik gelistireceksiniz.

Arkadaşlar boşuna kör dövüşü yapıyorsunuz. PKK destekcisi arıyorsanız devamlı iktidarda olana bakacaksınız. Hiç geçmişten ders çıkartmiyorsunuz. Açık söylüyorum, az bir araştırma ile son 50 yılda PKK'yı dolaylı yoldan destekleyen devamlı iktidarlar olmuştur, koltuklarını pekiştirmek için yapıyorlar. Şimdiki kavgaları dahi aynı yöntem. Siz bakmayın onların böyle aslan gibi kükremelerine.
En basit bir soru size. Sizce AKP+MHP son yerel seçimlerde neden kırmızı bülten ile aranan Osman Öcalan'ı TRT'de Aponun mektubunu okutturdu dersiniz? Bu örneği yakın geçmişe ait olduğu için söylüyorum.
90 li yıllarda bir çok askeri üst düzey komutan PKK ile ilişkide olup onlardan ses getirecek eylem yapmalarını istiyordu, terhis olmuş askerleri helikopter ile değilde bir minibüs ile yola çıkartıp sonra tuzak kurularak şehit edilmesini biraz sorgulayın bakalım kimleri göreceksiniz,.......
Gerçekten boş konuşuyorsunuz ve bedavadan vatanperverlik yapıyorsunuz. Gerçek suçlulara arka çıkıyorsunuz.
Kağıttan milliyetçisiniz, daha düne kadar milliyetçileri kan emici olarak niteleyene sırf Kürtlere karşı savaş açtığı için biat ediyorsunuz, oysa o dizi yarın gene üç kuruşa satar haberiniz yok

Çözüm süreci kaldığı yerden devam etmeli
Tüm sorunlarımıza olduğu gibi Kürt sorununa da çözüm gerekli ama asla "çözüm süreci"gibi değil parlamento da partilerin katkılarıyla ve açıktan görüşmelerle olmalı. Sorunlarımızdan nemalanan bir güruh var onların önünü kesmeliyiz.
Bakın size Almanya'dan aktüel olduğugu için bir örnek göstereyim. Faşist ırkçı AfD partisinin bir görevlisi bir reportajda "Almanya'da sorunlar büyüdükçe, devam ettikçe işimize yarıyor" diyor. Artık anlayın yav kullanıldığınızı.
Bunları söyleyince hemen PKK sevicisi oluyoruz.

Son düzenleme:
Yok abi yemin ederim anlatamıyorsun. S. Olup gitmeden ülkeden rahat yok. Ben artık ayaklarımı uzatıp birbirini yemelerini izlemek istiyorum uzaktan. Hepsi terör örgütünü destekliyor iste partilerin. Bunlara dur deyin prim vermeyin su partilere diyorsun akp Oslo'da imza attı diyor. Tamam işte ona da prim verme ama senin partin de destekliyor ona da prim verme de şu ülke bi aydınlık görsün diyorsun sen Kürtlere terörist dedin diyor. Amcana terörist dedim dicem olmayacak. Gina geldi artık birader hakikaten gına geldi.
Bıkman ve gına gelmesi normal. Her şey istenilen gibi devam ediyor. Yukarıdakiler bu işlerden kazanç sağlarken sana bana gına geliyor, birbirimizi yiyoruz ve herkes diğerine bir şeyler ısbatlamaya çalışıyor, bir çok insanımızı da tabiiki bu arada kaybediyoruz.
Bu yüzden sorunlarımız asla çözülmüyor, bunu sadece Kürt sorunu bazında söylemiyorum. Tüm sorunlarınız çözüm bekliyor.
Ben devamlı buna örnek olarak Alevi sorununu getiriyorum. Neden çünkü olayın içerisinde terör yok, bölücülük yok ama buna rağmen iktidarda kim olursa olsun çözüm yok. Neden? Bu sorunun cevabını kendin için bulursan beni iyi anlarsın.

Kurban olurum sana. Gel öpüşelim biz şey yapma sen :* Ayak uzatıp izleme olayı elbet olacak...

Ne zaman olacak gülüm? 7 bin dolarlık Mustang imin içinde Türkiye gündemini radyodan takip kahkaha atmak istiyorum artık.
7 mi? Ulan 5 daha koyarız 67 modelini alırız birer tane beee... Orgazm oluyorum onu görünce ben

Her yeni başlangıç yeni bir dünyadır. Öbür dünya için ölmeyi beklemek looserlara yakışır. Sen looser değilsin yiğidom @Hatem :*

Dünden bugüne parti ayirdimi yapmadan kim teröre destek verdi yada veriyor.
Namussuzdur diyorum.sende diyormusun
Artırıyorum. Köpektir, ittir, Vatan haini şerefsizdir.

Savcıyı makamında katledenleri savunanlar, pkklı , dhkpc li, işidli, fetöcü cenazeelerine gidenler, Türk askerini şehit edenlerle Haburda halay çekenler, meclise bomba yağdıranlar, Köprülerde halkın üzerine mermi yağdıranlar, Aponun heykelini dikme hayali kuranlar, Mustafa kemalin askerlerine İt sürüsü diyenler ve onu destekleyenler,

ADİDİR, KÖPEKTİR VATANSIZ İTTİR.

Altına imzanı at bakalım.

Geri