Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Yok abi yemin ederim anlatamıyorsun. S. Olup gitmeden ülkeden rahat yok. Ben artık ayaklarımı uzatıp birbirini yemelerini izlemek istiyorum uzaktan. Hepsi terör örgütünü destekliyor iste partilerin. Bunlara dur deyin prim vermeyin su partilere diyorsun akp Oslo'da imza attı diyor. Tamam işte ona da prim verme ama senin partin de destekliyor ona da prim verme de şu ülke bi aydınlık görsün diyorsun sen Kürtlere terörist dedin diyor. Amcana terörist dedim dicem olmayacak. Gina geldi artık birader hakikaten gına geldi.Hsnsjskslskdld
Bilal’e anlatır gibi...
hajsjskskdl
Sendeki bu azim ve inat başka şeylerde olsaydı şu an Özgürlük Heykeli’nin tepesinden milletin kafasına tükürüyorduk be koçero. Enough is enough chill@Hatem
Tüm sorunlarımıza olduğu gibi Kürt sorununa da çözüm gerekli ama asla "çözüm süreci"gibi değil parlamento da partilerin katkılarıyla ve açıktan görüşmelerle olmalı. Sorunlarımızdan nemalanan bir güruh var onların önünü kesmeliyiz.Çözüm süreci kaldığı yerden devam etmeli
Bıkman ve gına gelmesi normal. Her şey istenilen gibi devam ediyor. Yukarıdakiler bu işlerden kazanç sağlarken sana bana gına geliyor, birbirimizi yiyoruz ve herkes diğerine bir şeyler ısbatlamaya çalışıyor, bir çok insanımızı da tabiiki bu arada kaybediyoruz.Yok abi yemin ederim anlatamıyorsun. S. Olup gitmeden ülkeden rahat yok. Ben artık ayaklarımı uzatıp birbirini yemelerini izlemek istiyorum uzaktan. Hepsi terör örgütünü destekliyor iste partilerin. Bunlara dur deyin prim vermeyin su partilere diyorsun akp Oslo'da imza attı diyor. Tamam işte ona da prim verme ama senin partin de destekliyor ona da prim verme de şu ülke bi aydınlık görsün diyorsun sen Kürtlere terörist dedin diyor. Amcana terörist dedim dicem olmayacak. Gina geldi artık birader hakikaten gına geldi.
Kurban olurum sana. Gel öpüşelim biz şey yapma senYok abi yemin ederim anlatamıyorsun. S. Olup gitmeden ülkeden rahat yok. Ben artık ayaklarımı uzatıp birbirini yemelerini izlemek istiyorum uzaktan. Hepsi terör örgütünü destekliyor iste partilerin. Bunlara dur deyin prim vermeyin su partilere diyorsun akp Oslo'da imza attı diyor. Tamam işte ona da prim verme ama senin partin de destekliyor ona da prim verme de şu ülke bi aydınlık görsün diyorsun sen Kürtlere terörist dedin diyor. Amcana terörist dedim dicem olmayacak. Gina geldi artık birader hakikaten gına geldi.
Öyle Şam tatlısı gibialaturka çok tatlı değil mi ya.......
Yok be tuzlu baharatı da çok abartmışlar. İlk çıktığında güzeldi sonra bozdu...alaturka çok tatlı değil mi ya.......
seni banlasalar mı birkaç gün...Yok be tuzlu baharatı da çok abartmışlar. İlk çıktığında güzeldi sonra bozdu...
Cips olan...
Ne zaman olacak gülüm? 7 bin dolarlık Mustang imin içinde Türkiye gündemini radyodan takip kahkaha atmak istiyorum artık.Kurban olurum sana. Gel öpüşelim biz şey yapma senAyak uzatıp izleme olayı elbet olacak...
Henüz hazır değilim...sen banlasalar mı birkaç gün...
Sabret kesin olacak. Öbür dünyayı bekle.Ne zaman olacak gülüm? 7 bin dolarlık Mustang imin içinde Türkiye gündemini radyodan takip kahkaha atmak istiyorum artık.
7 mi? Ulan 5 daha koyarız 67 modelini alırız birer tane beee... Orgazm oluyorum onu görünce benNe zaman olacak gülüm? 7 bin dolarlık Mustang imin içinde Türkiye gündemini radyodan takip kahkaha atmak istiyorum artık.
Artırıyorum. Köpektir, ittir, Vatan haini şerefsizdir.Dünden bugüne parti ayirdimi yapmadan kim teröre destek verdi yada veriyor.
Namussuzdur diyorum.sende diyormusun