HDP

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
2 ban olmadan cikmayin bu savastan aslanlar.

hatemden daha cahili bağnazı yok demeyeceğim 3 te 2si böyle sadece İstanbul’da kaçak elektrik kullanan bir fabrikanın bütün doğudaki kaçak elektriğin bin katını kullanıyor beş liralık elektriğin parasını 100 Liraya kitleyen firmaların avukatlığını yapıyor ona canı sıkılmıyor fosilin ama gariban fakir fukaranın derdine düşmüş bunuda terörle bir tutuyor hdpnin içinde pkklıda vardır doğru senin ki Kürt düşmanlığı açıkça rengini belli ediyorsun gözünün önünde Türkiye’yi soyuyorlar ot kadar kımıldama yok senin bu ülkede yaşamaya hakkın olmadığı gibi konuşmayada hakkın yok çünkü senin derdin Türkiye’nin sorunları değil Kürtler neler yapmış neler çeviriyor kendine dert etmiş şizofrensin hdpyi terörize edip sonra bunlar niye teröre yeltendi diye sitem etmeyin Sana ufak bir hatırlatma Türkiye’de sadece askeri üniformayla bir kaç yıllığına adam insan yerine koyup değer verirler ölürsende özelliğin olur normalde sıradan beş para etmez tavuk pisliği kadar önemin yoktur anladın mı şimdi kuru kalabalık yapma
Boş boş konuşma. Ben kaçak elektrik kullanani savunmuyorum sen savunuyorsun. Gelip İstanbul'daki kaçak elektrik kullananları örnek veriyorsun. Ben savunuyor muyum? Hayır. Senin türevin doğuda kullananlari savunuyor mu? Evet. E daha ne laf ebeliği yapiyorsun? Sen elektrigi kaçak kullanacaksin devletin malına zarar vereceksin askerini polisini şehit edeceksin ondan sonra Kürt düşmanlığı yapıyor diyeceksin. Bi daha Kürt düşmanlığından dem vurursan ağzımı bozarım Yabani. Yarattığınız terörizmi Kürt arkasına saklanıp dramatize etme. Benim lafım teröristlere Kürtlere değil bunu sana kaç kere tekrar edeceğim. Bozdurtma benim ağzımı. Hem HDP nin içinde terörizmi savunan var diyor hem de hala destekliyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. HDP teroristleri savunan bir parti işte, ben bunu söylüyorum. Irkçılık yapıyorsunuz diye mağdur edebiyatı yapan adama da en büyük ırkçılığı kendinin yaptığını söylüyorum çünkü adam hırsızlık yapan kendi ırkından olduğu için savunuyor. Sen gördün mü bu adamı İstanbul'da kaçak elektrik kullanan Türkleri savunduğunu? Benim savunduğumu gördün mü? E daha ne israrla boş konuşuyorsun. Garibanmis. Bütün garibanlar çalsın o zaman? Böyle kafa mı var? Adamın savunduğu şeye bak ya.

Adam partinin içinde terör savunucuları var evet diyor. Ben de bu yüzden partiye terörist savunucusu diyorum işte diyorum yok sen Kürtleri eleştirip ırkçılık yapıyorsun diyor. Lan destekleyen kürtse ben ne yapayım? Adam terörü destekliyor iste. Sen neden hala bu partiyi savunuyorsun o zaman yabani onu söyle

Gel canım gel

2019 seçimlerinde HDP bin oylarına taliptiniz ?
Beraber mecliste andimizi kaldirdiniz

Öcalan a sayın demeyi bu millete kabul ettirdiniz.

Madem HDP PKK nin uzantısı neden işbirliği yaptınız.

Neden İstanbul da ve ankara da HDP bin oylarına talip oldunuz ?

Bu terörden faydalanmak degildirde nedir

Son AKP milletvekili diyor PKK terör örgütü değil diyor.
Ama ben PKK terör örgütü diyorum.

Kafani kuma gömme madem eleştiri yapıyorsun.

Buyur

Hdp seçmeni çok farklı evet, katılıyorum.

Kapatsınlar tıto madem terör örgütüyse fetöde terör örgütü değil mi övenler yardım edenler Türkiye’yi Yönetiyor affedersin zaten senin gibilerde Fetullah’tan zevk alıyordu dini anlamda olmazsada yaydığı türkçe politikası seni gururlandırmıştır aşırı kıt kafasın ne anlıyorsun nede kavrama olgunluğuna erişmişsin Demirtaş Cumhurbaşkanı adayı oluyor hapisten milletvekillerine hazinenden para veriliyor teröre desteği devletin veriyor benden niye hesap soruyorsun talihsiz vaka

@BuYuCu boş konuşuyorsun birader.haburda kim halay çekmiş miş miş.
Kim çekmiş göster hadi?
Komple hdpli vekillerin eylemleri, söylemleri aşağıda. Ve bunlar güncel. Fikirleri hala aynı. Hdp.konusında Akp demeniz çok saçma ve ilginç.
Papağan gibi aynı yalanları saçmalamaktan vazgeçin.

@Hatem senin Selo da az değil ama. Tamam Ak partiyi ve yöneticilerini sevmeyebilirsin, fakat altrrnatif gösterdiğin adam çok yanlış.

İşte onu söylüyorum Kitai. Bu adam HDP den siyaset yapmasa böyle konuşur mu?

Kapatsınlar tıto madem terör örgütüyse fetöde terör örgütü değil mi övenler yardım edenler Türkiye’yi Yönetiyor affedersin zaten senin gibilerde Fetullah’tan zevk alıyordu dini anlamda olmazsada yaydığı türkçe politikası seni gururlandırmıştır aşırı kıt kafasın ne anlıyorsun nede kavrama olgunluğuna erişmişsin Demirtaş Cumhurbaşkanı adayı oluyor hapisten milletvekillerine hazinenden para veriliyor teröre desteği devletin veriyor benden niye hesap soruyorsun talihsiz vaka
İftira silsilesi devam ediyor. Benim ne işim olur lan fetullah köpeğiyle. Kürtten vurmaya çalıştı olmadi şimdi sen fetullahi savundun diyor. Benim bir tane o köpeği savundugum mesajı göster ben fetullahci teröristim diyeceğim. E ben senin HDP yi savundugun yüzlerce mesajı gösteririm? Benden niye hesap soruyorsun diyor e destekliyorsun kimden hesap sorayım?

Bir ekleme daha yapalım kalın kafalı anlamaz zaten düne kadar Türkiye’nin her yerinden her görüşten belki laik kesimi ayırt ederiz bu konuda işide katıldı bundan dolayı herkes işidli olmaz teröriste öyledir diyorsan hepiniz teröristsiniz fetö terör örgütüyse ırksal olarak bakılırsa türkler terörist olması lazım Suriye için öso bir terör örgütüdür ama Türkiye’nin silahlandırdığı örgütlediği eğitim verdiği yan askeri sanayisi çoğuda terör eylemlerinde bulunmuş ne kadar masum değil mi ülke eğer insanlara zarar vermek öldürmek devletin yaasalarını çiğnemek kaos yaratmak terör ise ülkücülerin kurduğu gruplar öldürdükleri gazeteciler ,iş adamları ,aydınlar sıradan vatandaşların hakkını kim soracak MHPnin hdpden ne farkı var söyleyim mi kimlikleri ondan yapılanlardan muaf tutuluyor sen teröre karşı değilsin dediğim gibi Kürt rahatsızlığı

İftira silsilesi devam ediyor. Benim ne işim olur lan fetullah köpeğiyle. Kürtten vurmaya çalıştı olmadi şimdi sen fetullahi savundun diyor. Benim bir tane o köpeği savundugum mesajı göster ben fetullahci teröristim diyeceğim. E ben senin HDP yi savundugun yüzlerce mesajı gösteririm? Benden niye hesap soruyorsun diyor e destekliyorsun kimden hesap sorayım?
Cahil adam savundun demiyorum Türkçe olimpiyatları izlerken kesin ve kesinlikle zevkten 50 köşe olmuşsundur haz almışsındır git başkasını kandır

Bir tane göster len mesajımı hadi bekliyorum

Cahil adam savundun demiyorum Türkçe olimpiyatları izlerken kesin ve kesinlikle zevkten 50 köşe olmuşsundur haz almışsındır git başkasını kandır
Lan neyden zevk alacağımı sana mı soracağım ? Adama bak kesin zevk almissindir izlerken diyor. Olm sen gercekten anlayışı düşük insansın lan.

Cogu partide oldugu gibi kendi icinde parcalanmis bir parti. PKK icin bir ayagi var ve menfaatleri dogrultusunda secime giriyor. Secimi buyuk oranda etkiliyor ve kendi partisini es gecip dogu tarafi mesela AKP'e kayiyor. Bunun altinda Kurdistan vaadi olduguna eminim. Ama o ulkeyi burada kuramazsiniz, bos vaad. En sonunda bir kisim kurt toplulugunun cani yanacaktir. Bir de huzurlu yasami secip PKK'i desteklemeyen kurtler var. Severim onlari.

Ic savasa dogru gidiyoruz ama kimsenin haberi yok iktidar harici ve bunu bile bile yapiyorlar. "KANDIRILDIK" kelimesine alistiriyorlar insanlari. Koyun surusunu hesaba katarsak gayet mantikli.

Sen içsavaşı Kürtlerle değil Suriyelilerle yaşayacaksın görsen arsızı şimdi ..
Ben parti tutmam herşeye genel olarak bakarım benim için insan denilen yaratık bir terördür başlı başına realiteye geçersem farklı söylemlere girerim hatem kitai dengesizleri sizlere bir sorum olacak bugün PKK’ya yardım eden Almanlar ,İngilizler ,ABD ve İsrail’in silah yardımı yaptığı askeri destek verdiği biliniyor Türkiye tarafından peki sizin bu saydığım ülkelerin malını ürünlerini kullanma sevginiz nedir paranızla teröre destek verdiğinizden haberiniz yok mu var olmaz olur mu misal çikolatanın üzerinde Kürtçe marka yazsa birde Irak menşeli olursa alıp yiyemezsin sokaklarına caddelerine bir Kürt ismi vermezsin ama diğer saydıklarımdan fütursuzca Nemalanırsanız dedim ya derdin terör değil Kürt.

Cogu partide oldugu gibi kendi icinde parcalanmis bir parti. PKK icin bir ayagi var ve menfaatleri dogrultusunda secime giriyor. Secimi buyuk oranda etkiliyor ve kendi partisini es gecip dogu tarafi mesela AKP'e kayiyor. Bunun altinda Kurdistan vaadi olduguna eminim. Ama o ulkeyi burada kuramazsiniz, bos vaad. En sonunda bir kisim kurt toplulugunun cani yanacaktir. Bir de huzurlu yasami secip PKK'i desteklemeyen kurtler var. Severim onlari.

Ic savasa dogru gidiyoruz ama kimsenin haberi yok iktidar harici ve bunu bile bile yapiyorlar. "KANDIRILDIK" kelimesine alistiriyorlar insanlari. Koyun surusunu hesaba katarsak gayet mantikli.

Ha. Hay senin gözünün yağını yiyeyim. Bugün akpsi de chpsi de hdpsi de dolaylı yada alenen PKK yi destekliyor. Ama seçmenleri ısrarla bunu kabullenmek istemiyor. Bak olaylar nasıl gelişiyor. Akplisi CHP ve HDP yi teröre destek vermekle suçluyor ama kendi partisinin verdiği destekleri katiyyen kabul etmiyor. Aynı şey diğer iki parti için de geçerli. HDP terörü destekliyor diyorsun hop HDP ve CHP liler ama akp de zamanında bunu yaptı ve hala yapıyor diyor partilerine destek çıkıyor. Akp teröre destek çıktı diyorsun videolar fotoğraflarla ispat sunuyorsunu ama CHP de bunu yaptı diyor. Koyun embesil seçmen işte biri de çıkıp partisini cezalandırmiyor. Bak hepsi hala mecliste. Bu 3 parti alenen TERÖRE DESTEK VERİYOR. Fetullahin köpeklerini bu kadar kritik kurumların başına getiren mevcut iktidar partisi. Ama hangi seçmenine kabul ettirebilirsin? Adamlar kendi yarattığı terör örgütü ülkeye musallat olunca bizi suçluyor. Demezler mı adama lan **t ben mi soktum o adamları devlet kurumlarına?

Ha aynı örnek yukarıda ki adam için de geçerli. Adam HDP teröre destek veriyor evet diyor ama hala savunuyor. E CHP ye terörist cenazesine katılıyor meclise öğrenci kılığında dhkpc li sokup konuşturuyor diyorsun akp haburdan terörist soktu diyor. Ben bu adamlarla ne tartışmayım daha?

İşte bu yüzden diyorum bu ülkenin insanı her türlü terör musibetini hak ediyor diye. Herkes partilerinin siyasetinden dolayı terörü destekliyor ama yok ben desteklemiyorum o destekliyor diyor.

Ben parti tutmam herşeye genel olarak bakarım benim için insan denilen yaratık bir terördür başlı başına realiteye geçersem farklı söylemlere girerim hatem kitai dengesizleri sizlere bir sorum olacak bugün PKK’ya yardım eden Almanlar ,İngilizler ,ABD ve İsrail’in silah yardımı yaptığı askeri destek verdiği biliniyor Türkiye tarafından peki sizin bu saydığım ülkelerin malını ürünlerini kullanma sevginiz nedir paranızla teröre destek verdiğinizden haberiniz yok mu var olmaz olur mu misal çikolatanın üzerinde Kürtçe marka yazsa birde Irak menşeli olursa alıp yiyemezsin sokaklarına caddelerine bir Kürt ismi vermezsin ama diğer saydıklarımdan fütursuzca Nemalanırsanız dedim ya derdin terör değil Kürt.
Yabani seni "iplemiyorum" artık.

Teroru destekleyenleri ben de sevmem. Sen evine alisveris icin gidip su urunu Israil uretiyor almiyim, pkkya destek olmuyum kafasina girersen isin icinden kimse cikamaz. Sonucta bir genelleme yapacaksak insanlar cebine uygun sekilde yapiyor o alisverisi. Haa biraz da kaliteli olsun kafasi. Bu olay uzerinden sen kimseyi suclayamazsin. Sen yerli urun aliyor musun Allah askina? Ne kadar memnunsun? Veya şöyle sorayim; o urunu bu ulke neden uretmiyor da ithal ediyor? Bunu sorgulamak lazim once. Ondan sonra alir miyiz? Almaz miyiz? Tartisilir.

Bizim hicbir hakkimiz yokken Suriye denen ulkeye elimizi ayagimizi attik. Sen tutupta adamin teroristlerini ulkende beslersen, maas verirsen, vergi almazsan, koruyup kollarsan bak iste o zaman dusman kazanirsin(kazandi). Bu kisi ve arkasindaki kisiler haliyle ulkendeki o pkkya silahta gonderir, erzakta gonderir, efendime soyleyim evladi gibi de bakar.:) Suan ulkemizde bulunan Suriyeli multecilerin %90ı Suriye iktidarini cephe almis birer terorist. Aksini iddia eden asil teror guzelleyicidir.

Senin çapın yetmez benle konuşmaya zaten vatan bayrak edebiyatı beni tatmin etmiyor canısı öyle diyenleri gördük askere orduya güvendin gelip terör estirdi gitti bu ülkenin temel sorunu bu elinde her bayrak olanı her sakallıyı bizden sayma ahlaksızları hırsızları benimsemeyen koruyup kollayan bu toplumdan bir cacık olmaz ülkede dışarda başka düşman aramaya gerek yok hepsi suça hırsızlığa yolsuzluğa meyilli dahası var mı.

Ha. Hay senin gözünün yağını yiyeyim. Bugün akpsi de chpsi de hdpsi de dolaylı yada alenen PKK yi destekliyor. Ama seçmenleri ısrarla bunu kabullenmek istemiyor. Bak olaylar nasıl gelişiyor. Akplisi CHP ve HDP yi teröre destek vermekle suçluyor ama kendi partisinin verdiği destekleri katiyyen kabul etmiyor. Aynı şey diğer iki parti için de geçerli. HDP terörü destekliyor diyorsun hop HDP ve CHP liler ama akp de zamanında bunu yaptı ve hala yapıyor diyor partilerine destek çıkıyor. Akp teröre destek çıktı diyorsun videolar fotoğraflarla ispat sunuyorsunu ama CHP de bunu yaptı diyor. Koyun embesil seçmen işte biri de çıkıp partisini cezalandırmiyor. Bak hepsi hala mecliste. Bu 3 parti alenen TERÖRE DESTEK VERİYOR. Fetullahin köpeklerini bu kadar kritik kurumların başına getiren mevcut iktidar partisi. Ama hangi seçmenine kabul ettirebilirsin? Adamlar kendi yarattığı terör örgütü ülkeye musallat olunca bizi suçluyor. Demezler mı adama lan **t ben mi soktum o adamları devlet kurumlarına?

Ha aynı örnek yukarıda ki adam için de geçerli. Adam HDP teröre destek veriyor evet diyor ama hala savunuyor. E CHP ye terörist cenazesine katılıyor meclise öğrenci kılığında dhkpc li sokup konuşturuyor diyorsun akp haburdan terörist soktu diyor. Ben bu adamlarla ne tartışmayım daha?

İşte bu yüzden diyorum bu ülkenin insanı her türlü terör musibetini hak ediyor diye. Herkes partilerinin siyasetinden dolayı terörü destekliyor ama yok ben desteklemiyorum o destekliyor diyor.

Tum partilerin ayagi var kesinlikle ama hedef olan parti iktidar partidir her zaman. Neden mi? Cunku her sey kendisinin elinde. Isteseydi yargi dagitir bunun onune gecebilirdi. Kan kaybedince Kurtlere ihtiyac duyuyor. Diger partilerde oyle kesinlikle. Ama su bir gercek ki HDP secimlerde her zaman belirleyici bir parti oldu. En bas dedim ya kendi icinde parcalanmis bir parti HDP. Genelleme yapip hepsini ayni kefeye ben koymam.

Geri