HDP

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
"O" partiye herşeye rağmen oy verenler olduğu gibi diğer siyasi partilere oy verenler var.

pkk ve pkk sevicileri sevmiyoruz. evet ben ırkçı lanet bir adamım. irkciyim ok? sözde marjinal, süslü kelimeler ile "bilgili" görüntüsü çizmeye devam edin, herkes yazar çizer bunlar normal. Bizim derdimiz Kürt, Türk meselesi değil, namuslu ve namussuz meselesi. ister tehdit olarak algılayın, ister başka birşey siz bilirsiniz. bu konu bizim kırmızı çizgimizdir. "Elbet bir gün hepinizi"...

Bu topraklar da Mustafa Kemal'ler, Enver'ler, Atsız'lar bitmez.
Aga marjinal kelimeler yazi yazip bilgili gorunme dedikten sonra pkk ve pkk cilari sevmiyoruz digip ardindan irkciyim ve olay turk kurt meselesi degil demen biraz yanlis butona basmak gibi olmamismi. Sende kelime gizleyip hedef sasirtmis gibi duruyorsun. Nasil uzlasmaci baslayip, tehtidkar bitirdin demezlermi adama

Ben namussuz insanlar ile uzlaşmam. İnsan anlamak istediği gibi anlar, bu da normal. Kanadını bantlayacaklar baykuş, geceleri çok ses yapma insanlar rahatsız olur.

"O" partiye herşeye rağmen oy verenler olduğu gibi diğer siyasi partilere oy verenler var.

pkk ve pkk sevicileri sevmiyoruz. evet ben ırkçı lanet bir adamım. irkciyim ok? sözde marjinal, süslü kelimeler ile "bilgili" görüntüsü çizmeye devam edin, herkes yazar çizer bunlar normal. Bizim derdimiz Kürt, Türk meselesi değil, namuslu ve namussuz meselesi. ister tehdit olarak algılayın, ister başka birşey siz bilirsiniz. bu konu bizim kırmızı çizgimizdir. "Elbet bir gün hepinizi"...

Bu topraklar da Mustafa Kemal'ler, Enver'ler, Atsız'lar bitmez.
Tam bi ....... konuya balıklama atladın sazan gibi ülkenin yarısı Atatürk düşmanı yani hdpli değiller bildiğin dinci partiler onu bu ülkeden silmek için savaşmayı bile göze almışlar burada konu hdp PKK değil devlet sisteminde bir sıkıntı var ki PKK fetö çeteler mafyalar hırsızlar arsızlar soyguncular hortumcular bitmiyor önce bı ülkeye laikmisiniz onu düşünün bir defa devlet devlet değil ki kriminal bir yapı gibi duruyor başa gelen çalıyor çırpıyor batırıyor sonrada ortadan tüyüyor al işte övündüğün Türkiye ahlaksız omurgasızlar sarmış dört bir yanını

Moderatör tarafında düzenlendi:
Edit.

Son düzenleme:
Arkadaslar sakin olur musunuz lutfen hakaret etmeden tartisamiyor musunuz cocuk musunuz siz ?

selonun dışını beğenince içini merak edebiliriz yani, mesela, misalli örnek.

O değilde bu pkk lı itler öldür öldür bitmiyor. Operasyonlar yetmiyor. Mantar gibiler.
Daha farklı biŕşeyler denemek lazım ama ne?
İşimiz zor arkadaşlar.

O değilde bu pkk lı itler öldür öldür bitmiyor. Operasyonlar yetmiyor. Mantar gibiler.
Daha farklı biŕşeyler denemek lazım ama ne?
İşimiz zor arkadaşlar.
Sen niye gidip kendini patlatmıyorsun en az 1000 pkklıyı yanında götürürsün öbür dünya varsa iyi yoksa hepiniz hapı yuttunuz

senin de heykelini diker bak o zaman. bebek katillerinin falan heykelini dikmeyi sever, bilirsin. Güzel sanatlar mezunu sanırım. Bence bi şansını dene melos.
ben zaten heykel gibiyim, teşekkürler... ama senin mesajlar silinince benimkilere de olanlar oluyor... iyi geceler :(

Yıl oldu 2020 başımıza gelmeyen felaket kalmadı.
(Zombiler gelse şaşırmayacağım, ehehe!)
Hala önce insan diyemedik.
Tüm Dünya nüfusu olarak önce insan diyebilsek çokzel olur ama dur. Fazla güzel olur.

Evet, saçmalıyorum. O da lazım biraz.

İyi geceler.

Evet @Kitai

HDP terör örgütüne destek veriyor terörden faydalanıyor. Bunda seninle hemfikirim.

Haklisin..

Peki @Kitai terör örgütü ile haburda halay çeken kimdi ?

Barzaniyi kırmızı hali ile karşılayan kimdi ?

Ankara da YPG terör örgütünün bayrağını dalgalandıran kimdi ?

Son olarak @Kitai ATATÜRK den bahsetmeyen 19 mayis 30 ağustos gibi törenlere katılmayan bir parti daha varr.

Buraya bak

Dinime Küfür Eden Benden Müslüman Olsa

Hiçbir bayramda, kongrelerinde Türk bayrağı asmayan, Atatürkten bahsetmeyen, 10 kasımlarda saygı duruşunda bulunmayan, Cumhuriyet bayramında, Ramazan bayramında falan ölü taklidi yapan bir parti.
Kürt gençlerini de dağa zorla kaçırdıkları söyleniyor. Bknz.
Diyarbakır anneleri

Welcome to the yarım ağızla söylenen evet hdp söylemleri yanlis PKK ye sözcülük edebiliyor AMA AKAPE OSLO DA BUNU YAPTI SUNU DA YAPTİ YETMEDİ ONLARİ DA YAPTİ etkinlikleri.
Haa akp bunları yaptıysa HDP nin yaptıklarını boş verelim o zaman. Yukarıdaki bir kaç kisi. Sizin ne mal olduğunuz belli olm kasmayın kendinizi. Maşallah HDP her güzel şeyin savunucusu da bi PKK nin değil. HDP seçmeni çok ozelmis (: genel HDP seçmeni değil de sana bir etnik benzetme yapacağım da banlarlar. İç Anadoludan bir kaç ili referans alarak benzetme yapabilirsin onda sıkıntı yok ama güneydoğudan benzetme yapınca banlanirsin.

Kaçak elektrik kullanan hırsız sperm israflarini savunan adam gelmiş burada haktan, hukuktan özel bir seçmen olduğundan bahsediyor. Her mesajında ırkçılık vurgusu yapan kişi, konu hırsız kendi ırkından olunca arka çıkıyor. Diyorum ya olm, sizin tükürülecek bir sıfatınız yok. Dün yazdığınız mesajla bugün celisecek karakteriniz var sizin. Sizin de partinizin de "halkların kardeşliği" türküsü koskocaman bir yalandan ibaret. Sizin de partinizin de ben bir kere Türklerden yana olduğuna şahit olmadım ben. Türk deyince tüyleriniz diken diken oluyor.

Geçin bu halkların kardeşliği ayağını.

Hdp seçmeni çok farklı evet, katılıyorum.

Gerçek halkların kardeşliği savunucusu arıyorsan bak Barış Atay'a. Adamı gram sevmem, ideolojisini benimsemem ama mecliste yaptığı konuşmaları ve verdiği ayarları zevkle dinlerim. Adam iki yüzlü değil bir kere. Yani sizin yaptığınız gibi, "binlerce masumun kanı akp nin ellerinde" deyip başka binlerce masumun kanının elinde olduğu HDP den siyaset yapmıyor. Haklı yada haksız çatır çatır konuşuyor mecliste. Budur halkların kardeşliğinin savunucusu, senin illegal işlere bulaşmış partin HDP değil, akp değil

İddia ediyorum Demirtaş HDP den değil CHP den siyaset yapsaydı 20 yıldır bu adamlar olmayacaktı iktidarda. Hatta bırak CHP yi aynı siyaseti bagimsiz yapabilseydi öyle bir imkanı olsaydi yine zorlayacaktı mevcut hükümeti. HDP içinde tek üzüldüğüm adamdır Selahattin Demirtaş.

Bu konuya yorumumu aksam üzeri yapacağım.uzun bir yazı sert bir söylemle ama konu içerisinde yorum yapan vatandaşın namus & namussuzluk söylemine su videoyu bırakıyorum izlerse belki azda olsa namus kavramını anlar

@BuYuCu boş konuşuyorsun birader.haburda kim halay çekmiş miş miş.
Kim çekmiş göster hadi?
Komple hdpli vekillerin eylemleri, söylemleri aşağıda. Ve bunlar güncel. Fikirleri hala aynı. Hdp.konusında Akp demeniz çok saçma ve ilginç.
Papağan gibi aynı yalanları saçmalamaktan vazgeçin.

@Hatem senin Selo da az değil ama. Tamam Ak partiyi ve yöneticilerini sevmeyebilirsin, fakat altrrnatif gösterdiğin adam çok yanlış.

Son düzenleme:
hatemden daha cahili bağnazı yok demeyeceğim 3 te 2si böyle sadece İstanbul’da kaçak elektrik kullanan bir fabrikanın bütün doğudaki kaçak elektriğin bin katını kullanıyor beş liralık elektriğin parasını 100 Liraya kitleyen firmaların avukatlığını yapıyor ona canı sıkılmıyor fosilin ama gariban fakir fukaranın derdine düşmüş bunuda terörle bir tutuyor hdpnin içinde pkklıda vardır doğru senin ki Kürt düşmanlığı açıkça rengini belli ediyorsun gözünün önünde Türkiye’yi soyuyorlar ot kadar kımıldama yok senin bu ülkede yaşamaya hakkın olmadığı gibi konuşmayada hakkın yok çünkü senin derdin Türkiye’nin sorunları değil Kürtler neler yapmış neler çeviriyor kendine dert etmiş şizofrensin hdpyi terörize edip sonra bunlar niye teröre yeltendi diye sitem etmeyin Sana ufak bir hatırlatma Türkiye’de sadece askeri üniformayla bir kaç yıllığına adam insan yerine koyup değer verirler ölürsende özelliğin olur normalde sıradan beş para etmez tavuk pisliği kadar önemin yoktur anladın mı şimdi kuru kalabalık yapma

Geri