Hdp Nereden Oy Aldı

Konu sahibi son olarak 3378 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hdpyi barajdan geçirmek akpnin planıydı demek gerçekten gülünç

evet bizlere talimat geldi bi kısmımız gidip hdpye oy verdik şimdi iktidarı kuramıyoruz, gerçekten çok zekice

abi yalnız dün davutoğlu konuşma yaparken aziz dostlarım Ağrı'dan hepinize selam getirdim diyo. Ağrı'nın hepsi HDP 'ye oy vermiş :D

Bence en baştan doğu tarafından aldığı oyu kaybetti akp. Son seçimde doğu ve güneydoğu verdiği oyları geri aldı akpden

Onun dışında alınan oylar da akp nin tek başına iktidar olmaması için başka partilerden gelen oyllardır.

Diğer partileri tutan kişilerin hdp ye olan tepkisini anlarım ama akp li olan kişilerin tepkisini dünden beri çözmeye çalışıyorum yok anlayamıyorum. Çünkü kendi içlerinde öyle bir döngü yaratmışlarki, çelişki içerisinde boğuluyorlar.
Neden mi?

11196325_772022139584618_7014704021228044436_n.jpg

Bunları yaptığı zaman eğer karşı gelmiş olsalardı saygı gösteriridim. Şuan ne değişti? Hdp zaten vardı.
Öcalan'a sayın dediğin de neden tepki verilmedi?
Ya da şehitlere üç beş kelle dediği zaman.

Nasıl bir çelişki içerisindesiniz anlamıyorum.

Öyle bir hale gelindi ki Van'da yaptığı tokiler bile laf oldu. Batıya yaptığı zaman iyide doğuya yaptığı zaman mı kötü oldu?
Benim çoğu batılı arkadaşım ve bir çok batılı insan hdp ye oy verdi.
Zaten bu planlanmış bir şeydi neyin şaşırmasını yapıyorsunuz ki?
İsteyen istediğine oy verir. Hemen bir terörist ilan etmeler yok bilmem neler. Yok doğuya yakışmadı falan filan.
Peki Erdoğan bu kareleri verdiği zaman neden çıkıp tek laf etmediniz?
Erdoğan bunu istiyordu zaten. Anlaşmalı bunlar. Mecliste herşey anlaşmalı.
İnsanlarda birbirini yesinler, kavga etsinler küfürleşsinler.

Bu yüzden ilerlemiyoruz gün geçtikçe geriye doğru gidiyoruz.

Daha nereye kadar cahil bencil kibirli olacaksınız.
Bunları yaptığınız için bu ülke bu halde.

Bunların hepsi herkese müstehak.

Cellat mecliste wuuu..
Korkuyoruzz ABD İSRAİL RUSYA yardım edin...
Diye çığlıklarda atılırsa şaşırmam. Bu ne galeyan ya ?

Hdp nin baraj aşmasını sağlamasını akp ve bop projesi adı altında yapıldığının farkına varamayan zavallı ak partililer.. emperyalizm anladı sizinle bir şey yapılamaz. dün ile bugun farklı konusan partinizi devre dışı bırakalım bari biraz da böyle deniyelim dedi :)

hdp nin baraj aşmasına sevindiğim kadar da karanlık gunlerin gelmesinden korkuyorum. cunku hdp akp iş birlikleri cozum sureci emperyalizminin planı oldugununu hemen hemen bir cok insan biliyordur. hdp kasıtlı olarak meclise girdirildi.. ya birlikte anayasa duzenini değiştirecekler emperyalizme uygun yasa cıkacak.. yada tayyip dikta olmadınının imajını verilmesini saglayıp 2. seçimde akp ye oy yağdıracaklar. yahu bu ulkede guzel birşeymiş gibi olaylar oluyorsa bil ki bu ulkenin gerçek olayı değildir :)

% 50 yi evde zor tutuodu % 40 i evde zor tutuolar simdi hahaha

Keşke küfür serbest olsa ve ben ananızın a, deyip devam edebilsem böyle soru sorup gerçekten cevabını bilmeyen andavallara. Allahın beyinsizleri.

akp kendı kendını bıtırdı onlarda bunu kullandılar ırdelemeye gerek yok

Paristen getirtmiş.
Özel tasarımmış Türkiyede öyle herkeste olmazmış.

Şuraya şaka yaptığımı yazayım da tarafında alasisin diye yazmasinlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri