Soğuk Kahve
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Laf olsun işte başka ne zırvalayacaklar.sizinkiler verdi bizimkiler verdi ne saçmadır ya
akp işi gücü bıraktı hdpnin barajı geçmesini istedi öyle mi? e şimdi iktidar olamıyorlar neden böyle birşey istemiş olsunlar?
sizinkiler verdi bizimkiler verdi ne saçmadır ya
akp işi gücü bıraktı hdpnin barajı geçmesini istedi öyle mi? e şimdi iktidar olamıyorlar neden böyle birşey istemiş olsunlar?
abi öbürleri neysede sen nasıl böyle düşünüyon la?
hdpye oy verenlerin çoğu erdoğana kin beslediği için vermedi mi?
herkes destek olup hdpye oy vermedi mi?
akp kendi kendini bitirmedi mi?
böyle söylenmiyor ki, akp istedi deniyor anlamadığım o
akp seçmeni hdpye kaydı deniyor, akp seçmeni birden erdoğana kin duymaya başlayıp hdpye mi oy verdi?
akp doğudan aldığı oyları kaybetti çünkü bu sefer hdp daha yakın geldi onlara, doğu belirledi bu işi, ya akp ya hdp diyen doğunun vatandaşları bu sefer hdp dedi
hdpyi kurtaran zaten doğu
lakin bu paralelciler vs çok destek verdi hdp ye
büyük şehirlerden bile aldığı oy göz ardı edilecek birşey değil.
HEMEN GERÇEKLERİ KANITLI İSNATLI PAYLAŞALIM ..
2011 Genel Seçim Sonuçları
AKP 49.95 %
CHP 25.94 %
MHP 12.98 %
BGSZ 6.58 %
2015 Genel Seçim Sonuçları
AK PARTİ
% 40,9
CHP
% 25,0
MHP
% 16,3
HDP
% 13,1
ALLAH ALLAH !!! Bu hdp'ye kim oy vermiş acaba !! Bakıyorum cehape yine aynı oy oranında .. Mhp dersen bırak oy kaybını yükseltmiş .. ACABA AKEPENİN YÜZDE DOKUZU NEREYE GİTTİ![]()
tamam işte
burada akplileri hedef alıp sizinkiler oy vermiş hep demek yanlış yani, erdoğan karşıtları bir araya geldi, chpden veren oldu, cemaat de sanıyorum hdpye çalıştı (eski akp seçmenleri), bi de doğudan alınca geçtiler işte
başkan bak kimse inanmıyo ama ben söyleyim
eğer erdoğan meydanlara inip oy toplamasaydı akp nin hali daha kötüydü
herkes erdoğan indi bilmem ne yaptı vs diyor ama
bana alırsa akp yi yine kurtaran erdoğan oldu.
abi ağzı olan konuşuyo
kimsenin siyasetle alakası yok ben sana söyleyim
millet nerden ne duyarsa hurra ona yürüyor.
Gerçek olan şu ki; MHP dahil hepsine ilaç gibi geldiler. Öcalandan habersiz bir şey yapmıyor diyenlere bakın! O dallama bir adada mahkum ve hdpliler ile o dallamayı görüştüren akp idi. Ne çabuk unuttunuz la! Akp izni olmadan ailesi bile görüşemezdi. Gol mu yediniz? Yalancı olursanız yersiniz tabi!!! Gelmiş bir de terorist diyorlar ya! Adama adada villa yapmadığınız kaldı lan! Çok mu kullanılışlı malzeme bulmuştunuz? HJa biz başlarını yakaladık, istediğimiz gibi döndürürüz, kullanırız, kandırırız. PuahahahaMhp ve Chp çocukları DSPliler yapamadıysa da siz asmalıydınız! Asın lan onu. HDP mi assın?