kült ablası
Altın Üye
köri sosluda mı var <3
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyle miKitap dıyorum haniiyoldaşş
![]()
Ama güzel ya dene benceÇok mecbur kalırsam yermiyim acaba diye düşündüm de zor.d
O halde size kotu bir haberim var canlarim. Stajimi Nissen Foods adli bir japon firmasinda yapmistim. Bunlari ne sartlarda yaptiklarini sizlere itina ile anlatabilirim :d
köri sosluda mı var <3
Anlatsana. Bu noodle aptallaştırmıyor dimi bi zaman sonra :o
Yok canim .) banttan yere dusen noodleslari tekrar banda koyup paketletiyorlardi, baharat puskurten makina bozuldugunda bi amca eliyle manuel koyuyordu baharati arada tukurdugu de oluyorduSonra bi hatunun makinaya parmagini kaptirdigina sahit olmustum. Parmak paketlerin arasinda gitmisti ama o gunki produktie cope gitmisti yani korkma parmak cikmaz icinden ama hazir yemekler ,konserveler hicbir zaman 4 4luk hijyenik olmuyor malesef.
Makarna'dan çok dikkatimi çeken, Nihat Behram'ın 'Dar Ağacında Üç Fidan' adlı yapıtı oldu...
Kitapla beraber verilen poster yıllarca duvarımda asılı kalmıştı... Ardından bir arkadaşın ısrarı üzerine hediye etmiştim :T: İçimden vermek hiç gelmese de kıramamıştım :T:
O makarna mı, Benden uzak olsun2 Yılda ömrümden ömür yedi o makarna
![]()
Onun suyu süzülmüyor mu makarna gibi, şuan çok cahil hissettim kendimi![]()
Okulda o kadar çok yedim ki ölene kadar görmesem yokluğunu hissetmemZamanında yapıp hiç yiyemeden kedilere vermiştim bir kaç kez
![]()
Bizde o seviyeye geleceğiz demek ki![]()