Hazır Noodle

Konu sahibi son olarak 2763 gün önce görüldü
Kitap dıyorum hanii :D yoldaşş :D
Öyle mi :)
Çok mecbur kalırsam yermiyim acaba diye düşündüm de zor.d
Ama güzel ya dene bence :))
O halde size kotu bir haberim var canlarim. Stajimi Nissen Foods adli bir japon firmasinda yapmistim. Bunlari ne sartlarda yaptiklarini sizlere itina ile anlatabilirim :d

Anlatsana. Bu noodle aptallaştırmıyor dimi bi zaman sonra :o

köri sosluda mı var <3

Evetttt ama tüm çeşniyi katma :)

Anlatsana. Bu noodle aptallaştırmıyor dimi bi zaman sonra :o

Yok canim .) banttan yere dusen noodleslari tekrar banda koyup paketletiyorlardi, baharat puskurten makina bozuldugunda bi amca eliyle manuel koyuyordu baharati arada tukurdugu de oluyordu :D Sonra bi hatunun makinaya parmagini kaptirdigina sahit olmustum. Parmak paketlerin arasinda gitmisti ama o gunki produktie cope gitmisti yani korkma parmak cikmaz icinden ama hazir yemekler ,konserveler hicbir zaman 4 4luk hijyenik olmuyor malesef.

Yok canim .) banttan yere dusen noodleslari tekrar banda koyup paketletiyorlardi, baharat puskurten makina bozuldugunda bi amca eliyle manuel koyuyordu baharati arada tukurdugu de oluyordu :D Sonra bi hatunun makinaya parmagini kaptirdigina sahit olmustum. Parmak paketlerin arasinda gitmisti ama o gunki produktie cope gitmisti yani korkma parmak cikmaz icinden ama hazir yemekler ,konserveler hicbir zaman 4 4luk hijyenik olmuyor malesef.

O yüzden 1 lira desene sağ ol canım :s hangi ucuz besin gıdaları hijyenik ki :/

Makarna'dan çok dikkatimi çeken, Nihat Behram'ın 'Dar Ağacında Üç Fidan' adlı yapıtı oldu...
Kitapla beraber verilen poster yıllarca duvarımda asılı kalmıştı... Ardından bir arkadaşın ısrarı üzerine hediye etmiştim :T: İçimden vermek hiç gelmese de kıramamıştım :T:

Makarna'dan çok dikkatimi çeken, Nihat Behram'ın 'Dar Ağacında Üç Fidan' adlı yapıtı oldu...
Kitapla beraber verilen poster yıllarca duvarımda asılı kalmıştı... Ardından bir arkadaşın ısrarı üzerine hediye etmiştim :T: İçimden vermek hiç gelmese de kıramamıştım :T:

O kitabı tekrar satın al ve en güzel köşende sakla. Ben hediye etmezdim ama herkese parasına kıydırıp aldırtırdım o kitabı :) Her Türk genci okumalı.

O makarna mı, Benden uzak olsun :D 2 Yılda ömrümden ömür yedi o makarna :D

Onun suyu süzülmüyor mu makarna gibi, şuan çok cahil hissettim kendimi :D

Okulda o kadar çok yedim ki ölene kadar görmesem yokluğunu hissetmem :D Zamanında yapıp hiç yiyemeden kedilere vermiştim bir kaç kez :D

Günlük yiyeceğim. :dyg:
Böyle pakette değilde bardakta olanları daha güzel.
Özellikle köri soslu.

allah kahretsin böyle lanet bi şey olamaz. bi kere tadına baktım ve tek çatal alıp doydum. nası bi mideniz var anlamak mimkin değil. :/

Çok kötü bir tadı var, 3 paket yemediğim sürece beni doyurmuyor da zaten. Ayrıca kendim daha düzgün, daha güzel beslenebilecek durumdayken böyle şeylerle öğün geçirmeyi kabullenemiyorum.

Yemeyin, yedirmeyin.

Geri