Hazır Makarnalar "Noodle"

Konu sahibi son olarak 998 gün önce görüldü
@Sux

yayla hazır makarnalar var. zincir marketler arasında sadece a101 de satılıyor.

Yanlış bilgi. Düzenli olarak Migros'dan alabiliyorum. Gece kayıntısı, bazen açlık bastırır.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Yanında ekmek yoksa o makarna yenilmez

Kardeşim bayıla bayıla yiyor. Z kuşağı işi, hızlı , uğraşmadan ye at : )

Olm hepiniz yediniz mi be? Kendimi cahil hissettim. Hiç yemedim. Denemeyi düşünmüyorum tşkler.

@Sux

Yanlış bilgi. Düzenli olarak Migros'dan alabiliyorum. Gece kayıntısı, bazen açlık bastırır.
evet sadece a101'de satılıyor güncel bilgi değil, haziran/temmuz aylarında diğer marketler de bakınıp bulamamıştım. firma girişimde bulunup ürününü yaygınlaştırmış olabilir.

teşekkür ediyoruz.

Olm hepiniz yediniz mi be? Kendimi cahil hissettim. Hiç yemedim. Denemeyi düşünmüyorum tşkler.
yasal uyarı; aldığın ürünün sosuna dikkat et. chili soslu olanı mideni bozabilir, uzun saatler sıkıntı yaşatabilir.

evet sadece a101'de satılıyor güncel bilgi değil, haziran/temmuz aylarında diğer marketler de bakınıp bulamamıştım. firma girişimde bulunup ürününü yaygınlaştırmış olabilir.

teşekkür ediyoruz.

Zorlamak istemem ama, geçen sene de Migros'dan alıyordum. Sağol.

ağzıma bile sürmem ama konu hoşuma gitti okuttu kendini sdkjfks emeğe saygı +rep diyorum abi sana.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Sux
Zorlamak istemem ama, geçen sene de Migros'dan alıyordum. Sağol.
bu bakış açısından beri kal, keşke ilk yorumunda zaman da belirtmiş olsaydın ona göre düzenlerdim.
böyle geri bildirim bilgilerini önemsiyorum. sağ da olurum sağol : dd

ilk kez herkesin sebebini bilmediğim bi sekilde nefret ettiği yiyeceği yiyorum ve seviorum, sasırdım kendime. ama bence güzel.

ben yapınca güzel oluyor

96 tl ne pitre ya? Noodle’a da 96 tl verecek degiliz .p

Ben severim, evde yaptiklarimiz pek bir seye benzemez genelde, o yuzden gidip restoranda yiyordum onceden.

hiç yemedim bende, çocuklar çok seviyor ama

Kim çıkarttıysa ortaya hortlasın. Hem kokusuna dayanamıyorum hem görüntüsüne. Ne sağlıksız bir ürün. Yeşillenmek üzreyim.((

İyi marka olanlari pirinç keki ve yesil soganla çok güzel oluyor. Siyah fasulye soslu ya da Kore salcali olani muazzam.

Bildigin makarna gibi iste ya. Çok vasat olmasi da saheser olmasi da sizin elinizde

Geri