Hazır Makarnalar "Noodle"

Konu sahibi son olarak 998 gün önce görüldü
sırt çantalı gezginlerin ve birkaç günlük doğa sporu yapan kişilerin genellikle tercih ettiği bir hazır makarna türü var.
fiyatının ucuz olması sebebiyle yoğun olarak tercih ediliyor.
ben de bir kaç kez tercih ederek tükettim, fakat hazırlama aşamasında gördüm ki pek insan evladının yiyebileceği türden bir ürüne benzemiyor.
haşlamak suretiyle hazırlandığı için salgıladığı nişasta ya da gıda boyasından dolayı suyu tuhaf bir renge dönüştürüyor.
paket içerisinde ki sosları ve yağı da kullandığımda mide ağrısı yaşamıştım.

ek olarak kore dizileri izleyen ergen kuşağı da bu ürünü tercih ediyor. bu bilgiye de bizim ergenlerin benden istemeleriyle ulaştım, sorduğumda da ergen camiasında popüler olduğunu dile getirdiler.

lilya yolunu yürüdüğüm dönemde tesadüfen karşılaştığım yayla hazır makarnalar var. zincir marketler arasında sadece a101 de satılıyor.
şahıs marketlerinin de bazılarında bulunabiliyor.
1 liralık fiyat farkları vardı fakat o farkı vermeye değiyor. gerek lezzeti gerek ambalajında yazan hijyen koşulları olarak sağlığa uygun olduğuna hissiyat olarak kanaat getirdim.
o nedenle 2 ürün arasından yayla hazır makarnayı öne çıkarmayı doğru buluyorum.

eğer kamp, doğa yürüyüşü ya da sırt çantalı seyahatlerinizde yanınızda hazır yemek bulunduracak olursanız yayla'nın bir kaç yemeği daha var. onları da deneyimledim ve hepsi lezzetliler.
nohutlu pilav, mantarlı pilav, barbunya pilaki, makarna çeşitleri aklımda kalanlar.
dipçe : çorbasını beğenmemiştim onu öne çıkarmak istemem.

edit: yayla ürünleri bir çok markette yaygın biçimde satışa sunulmuş, sadece a101 ile sınırlı kalmamış.

çok sık tercih edilen noodle ile yayla makarnanın görselini de bırakıyorum.

yayla.jpg nudıl.jpg

Son düzenleme:
Normal makarnanın yerini tutmuyor.

Ben noodle yaptığımda hemen ‘aşçılık desen var’ tribine giriyorum... Üşengeçler için müko bir atıştırmalık... 3-4 paket yersem anca doyuyorum...

Afiyet olsun.

benim kız yiyor, sade ve sossuz olacak ama (:
ben hiç tadına bakmadım

Bunu yiyenin kendisine saygısı yoktur. Zamanında birkaç çeşidini denemiştim, çok çok kötü. Kuru ekmek yerim bunu yemem.

ürün yerleştirmelere de başlamış, bak sen... gezgin değilim ama gezersem de poğaça yapıp korum ben çantama... anadolu kızıyım :(

aleni bir şekilde midemi bulandırıyor noodle

Eskiden kimse yüzüne bakmazdı A101’den çeşitlerini alırdık içinden çıkan yağ ve baharatlar çok kötü kokuyordu onsuz saman gibi yiyorduk bekar evinde işe yarıyor..

Teşekkürler bilgiler için sux. Yayla'nın garnitürü de fena değildi. Süperfresh ya da benzer markalardan iyiydi.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Görseldekileri sevmem

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri