Hayvan sahiplenmeyi düşünüyor musunuz? En son hangi hayvanı sahiplendiniz?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evcil Hayvanlar
Konu sahibi son olarak 598 gün önce görüldü
Bugün tam bir ay oldu, 4 yıldır bizimle birlikte olan köpeğimizi kaybedeli. Bir minnak kedi bulduk arkadaşlardan, onunla yaşamayı planlıyoruz. Kedi, köpeğe nazaran anlaşması daha zor bir hayvan gibi geliyor ama bakalım, yaşayıp göreceğiz.

En iyisi Balık. Kaçamaz, havlamaz, devirmez ve mobilyaları tırmalamaz.

images

Bundan alacam

Kirpim var

Ekli dosyalar

• Screenshot 2023-01-08 .png
    Screenshot 2023-01-08 .png
    480.8 KB · Görüntüleme: 4
Hayvan sahiplenmeyi düşünmüyorum ama bazen işe yürüyerek gidip geldiğim zamanlar müsait yerlere bıraktığım kaplara su mama vs bırakıyorum

ne tatlı bir kuşum vardı, 7 sene yaşadı ve öldü maalesef, başka da bir hayvan istemedim hiç, dokunamıyorum zaten kedi ve köpeklere, aynı evde yaşamam imkansız sanırım, büyük konuşmayayım yine de

Kedileri çok Farklı seviyorum <3

İki kedim var ikisini de sahiplendim. Biri 4 biri 5 yaşında.

hayır erkek kardeşim yetiyor.

Bir kedi sahiplenmiştim, hastaymış, sadece 10 gün yaşadı. Ondan sonra başka hayvan sahiplenmeyi düşünmedim

Sahiplenme değil maalesef satın almıştım fakat şundan çok eminim; şimdi ve sonrasında hayatımın her evresinde bir kedim olacak.

ben köpek insanıyım-ben çorap kadınıyım der gibi oldu-, hep köpeğim özellikle goldenım olsun istiyordum ama evde biraz zorlanacağımı düşünüyordum. kedilerden de korkuyordum daha doğrusu köpek kadar sıcaklık hissedemiyorum diye yanaşmıyordum ama görür görmez içimizin gittiği kedimizle iki haftadır birlikteyiz. şu kadarcık süre zarfında onu evde bıraktığım her an böyle içim buruluyor, evde bekleyen bir şey var hissiyatı çok garipmiş cidden. çocuğunla ayrı kalınca eve koşarak gitmek istersin ya abartmıyorum hiçbir farkı yok. dünden beri hasta, aşının yan etkisi olduğundan olabilir gözüyle bakıyorum ama o kadar masum, o kadar halsiz bakıyor ki insanın içi gidiyor. sevgi istediğinde sırnaşıp kucağınıza kıvrıldığında dokunduğunuz an motor gibi başlayan mırmır sesi var ya, bi sevginin anında karşılık bulabilmesinin mucizesi resmen… çevrem tarafından hep fazla anaç bulunurdum, bi de doğurursam demek ki her gün oturur ağlarım yavrularım diye sjsjja. sevgimi eşit böleceğime söz veriyorum :emoji_sweat:

Hepinizin rüyasina yilan girecek bu gece

Geri