Hayvan sahiplenmeyi düşünüyor musunuz? En son hangi hayvanı sahiplendiniz?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evcil Hayvanlar
Konu sahibi son olarak 597 gün önce görüldü
hayvanları çok seviyorum. bi kedim bir de köpeğim vardı. köpeğim kaybolduktan sonra senelerce yokluğunu aradım. ben alışınca kopmakta zorlanan bir yapıya sahibim. o yüzden artık sahiplenmeyi düşünmüyorum…

hayvanları severim ama evde beslemem. zaten doğalarına aykırı ve annem jsudiddj kedi ve köpek olan evde su bile içemez. galiba ben de alıştım, düşünmüyorum.

Bugün tam bir ay oldu, 4 yıldır bizimle birlikte olan köpeğimizi kaybedeli. Bir minnak kedi bulduk arkadaşlardan, onunla yaşamayı planlıyoruz. Kedi, köpeğe nazaran anlaşması daha zor bir hayvan gibi geliyor ama bakalım, yaşayıp göreceğiz.
O minnak yavrucuk 2 hafta önce yaşını doldurdu ve iyi ki hayatıma almışım diyorum. Çılgın, manyak, hiçbir anı öteki anına tutmayan, enerji dolu bir bıdık.: ))

Ben çoklu zeka sunumu yapıyordum. İçerik de hayvanlar falandı. Dedim ki çevremizde çok hayvan var. Sınıf bir koptu. Jdjdnndb gerçek hayvanları kastetmiştim oysaki…

Kedimin ölümü ile beraber artık evde hayvan beslemeyi düşünmüyorum ve sadece sahipsiz hayvanlar için mücadele etmeye devam edeceğim.

ev hayvanim yok
aslinda bir kedim olsa iyi olurdu

Kopek severim kedide cok severim ama evde beslemem ama kopek beslerim.
Kedi ile anlasamiyoruz cunku. Ben daha hayvanım

Geri