Hayvan sahiplenmeyi düşünüyor musunuz? En son hangi hayvanı sahiplendiniz?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evcil Hayvanlar
Konu sahibi son olarak 597 gün önce görüldü
Şu an bir kedi ve köpeğim var kota doldu

Oyyy çok tatlı buuuu
Ailemle yaşamıyor olsam kesinlikle bir hayvan sahiplenmek isterdim.

Özellikle kedi sahiplenmemiş, bir kediyle vakit geçirmemiş insanlar büyük bir kayıpla yaşıyorlar hayatı.
Özellikle kedi.

Scottish fold istiyordum ama arkadaşım romatizmalı oluyorlar. British al dedi. Şartlar oluşunca düşünüyorum.

Onlarda öyle bir ötüyor ki onları da satacağım :)

Ben uğraşmak istemem kediyle, kuşla, balıkla. İnsanın eli ayağı bağlanıyor ve insan kendi hayatını yaşayamıyor. Hiç bir yere gönül rahatlığıyla gidemezsiniz. Çünkü döndüğünüzde sevimli hayvanınız açlıktan ölmüş olur. Ya da birbirlerini yerler.

Mini minnacık sevimlimi sevimli bir Kangal yavrusu alırsınız. 6 ay sonra olur bir Deve kadar ve komşularınızn kedisini, finosunu boğar. Komşular ile aranız açılır. Haftada bir çuval (50 kg) köpek maması da ona yeterli gelmez. Köpek maması da pahalı, paranız yetmez. Bunun bir de veterineri var, artık bir de çip taktırması var. Kakasını yapacak, temizliği var. Plüş oyuncaklara benzemiyorlar.

Oyuncak Ayı edinin.

• Beğen
Tepkiler: Han
En son markete girerken yavru bir kedi ayağıma dolandı. Çıkarken de ayağıma dolanınca gel seni götüreyim dedim. Şu an bayaa iri ve tahminim 1 yaşına gelmek üzere. Onun dışında da kaçan yoksa 5 köpeğim var.

Ben hayatimda donem donem bi hayvan sahipleniyorum sonra azad ediyoruz birbirimizi, o yetiyor bana ,s

Bizde hayvan eksik olmaz. Bizimkiler yoldan geçeni alıştırır kapının önüne. Şu an kedilerimiz azaldı. Sanırım komşunun Pamuk temizlik yaptı mahallede. Ama yaz'a çoğalırlar yine 5-6 olurlar. Kışın da köpekler çoğalıyor. Sonra aralarında kıskançlık ve sahiplenme savaçları başlıyor. Bazıları birbirine gıcık gidiyor. Bazen hepsi birine gıcık gidiyor. Ayırması çok zor oluyor. Hepsinin isimlerini bilmek gerekiyor söz dinletebilmek için. Bir de sizi sözü geçer kişi olarak kabul ediyor olmaları gerekiyor tabi. Yine zor bir kış geçecek gibi görünüyor. Millet yine hayvanlarını terk etmiş sokaklara.

Mutfağa girip tencerede ki yemeğe salça olmıcaksa kedi en sevilesi ama öyle kedi bulmak zor bu devirde

daha önce muhabbet kuşu baktım,11 sene benimleydi. son zamanlarında evde yalnız bırakıp gitmeye kıyamıyordum,tekrar bir hayvan dost edinme konusunda bu sebebten dolayı biraz uzağım,kimse yalnız olmayı haketmez.daha önce bir başka dosta bakmadığım için de bakamam korkusuda etken.bahçeli bir evim olsa kesin bir Golden'im olurdu.apartman da zor.belki kedi.

Çocukluğumdan itibaren hayvanlarla iç içe büyüdüm ve hiç ayrım yapmadan hepsini severim.

Kedilerim ve köpeğim vardı ancak kedilerimden biri ile köpeğim yaş itibari ile öldü. Şu an kedim 20 yaşında ve olur da onu kaybedersem bir daha sahiplenmeyi düşünmüyorum çünkü acısı bana çok ağır geliyor. Üstelik seyahat etmeyi çok seven biriyim ve bu açıdan zor oluyor.

Geri