Hayatta nefret bile edemeyecek kadar buz kestiğiniz insanlar oldu mu?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Hayatta nefret bile edemeyecek kadar buz kestiğiniz insanlar oldu mu?​

Nefretlikten mi emin değilim ama kırgınlık ve hayal kırıklığından ötürü oldum...

Normalde sadece uzaklaşıyorum ve bir daha görmek de istemiyorum. Öfke, kırgınlık ise çok yorucu olur.

Nefretten değil ama kırgınlıktan kızgınlıktan olmuştur

oldu
ayrıca buz kesme eylemi bu başlık dışında çok oluyor bendee

amaan ne çok üzüp kırmışlar bizi de be…

Evet ..
ilk kez kullanacağım bu cümleyi

“FORUM DIŞI”

Nefret aşk yada sevgi kadar güçlü bir duygudur ben vazgeçtiklerime buz bile kesmiyorum

Şu ana dek kimseye böyle hissetmedim. Tek biri beni böyle hissettirdi. Kuru nefret ya da kızgınlık olsa geçerdi. Çok farklı bir şeydi bu.

genel olarak nefret gibi güçlü duyguları hayatımın içinde barındırmıyorum, böyle duygular çok büyük geliyor bana. nefret bile edemeyecek kadar buz kesmekse tam benlik olabilir ama bunun sadece buz kesme kısmı kabulüm, arkasında nefret edemeyecek kadar şeyler yaratan güçlü sebeplere ihtiyacım yok. birkaç tip insan ve tahammülüm olmayan birkaç özellik var, nerede ne koşulda olursa olsun buz keserim bunlara. bir arkadaşımda da bir dönem yaşadık bunu, belki o dostluğun uzun yıllara dayanması sebebiyle buzları hafif hafif kırdı ama değişmeyen hareketlerinin de hala farkındayım… ne diyeyim, bir kez sıcaklığımıza denk düşenlere buz kesmemiz nefretten daha beter bir şey. buzlaşmayalım <3

Nefretten daha kötü bir şey.
Nefret bir nebze umut vadediyor.

kişiye göre değişmeyen bazı kırmızı çizgilerim var. sınırı geçenler olduğu zaman yaşanıyor bu durum bende. farkına bile varmıyorum çoğu zaman; bünyem, bir savunma mekanizması olarak otoya almış oluyor herhalde. bir bakmışım, his mis, tolere... her şey uçup gitmiş.

Fazla nefret etmeyin aşık olursunuz ))

Hiç öyle şeylere gerek duymadım.
O bile zaman kaybıdır.

Kafamı yoramıyom hiç böyle şeylere artık. Kaç yaşına geldim valla. Herhangi bir şey mi yaptı, bir şey hoşuma mı gitmedi; uzaklaştırıyorum hemen niyetinden emin değilsem. Hayat didiklemek için fazla kısa ve ben çözümlemeye çalışma kotamı doldurdum. Dolayısıyla duygularımı çok irdelemiyorum, o kişi her kimse onun da eylemlerini didiklemek istemiyorum artık, ben kendi yolumu bu şekilde çizmekten memnunum. Herkesin yolu açık olsun valla.
Çok sevdiklerim hep çok sevdiğim olarak kalsa yeter, onlara buz kesmem için hiçbir sebep de olmadı zaten.

Başlık ilginç :) nefret en büyük, keskin duygudur. Buz kesmek ne :) beş dakika sonra erirsin.
Detay yazmaya gerek yok, dünyanın en kinci insanı olabilirim.

Geri