Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Midye için bende aynı şeyi düşünüyordum yıllardır, pazar günü ilk defa denedim ve enfes. Önyargılı oluyoruz bazen, denemeni tavsiye ederim.Yiyecek olarak midye hiç yemedim yemeyi de düşünmüyorum. İçecek olarak da alkolün hiç bir çeşidini içmedim içmeyi düşünmüyorum.![]()
Ben görüntüsünden rahatsız olduğum gibi içindekilerden kaynaklı sevmiyorum. Belki ön yargılı olabilirim ama kendimi biliyorum yediğim gibi istifra ederimMidye için bende aynı şeyi düşünüyordum yıllardır, pazar günü ilk defa denedim ve enfes. Önyargılı oluyoruz bazen, denemeni tavsiye ederim.
Yurtta patates kızartması ile harmanlayıp tabaklıyorlardı. O sekilde de güzel oluyor.Büyük konuşmayayım da her türlü sakatat.
Arnavut cigeri severim sadece o da temiz, kucuk kup kup dogranip bol sebze ile sotelenmisse
Her kusun eti de yenmezParis'te gördüğüm 'steak tartare' yemeği. Her şey harikaymış gibi bıldırcın yumurtası kırmışlar bir de çiğ çiğ. Midem kalktı yine.
bal pekmez ve kaymağı ben sevdiririm sana yeldaİşkembe çorbası, midye, kelle paça, kokoreç, ciğer, bal, pekmez, kaymak..