Hayatta Ağzıma Sürmem Dediğiniz Yemek veya Yiyecek?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Büyük konuşmayayım da her türlü sakatat.
Arnavut cigeri severim sadece o da temiz, kucuk kup kup dogranip bol sebze ile sotelenmisse

Yiyecek olarak midye hiç yemedim yemeyi de düşünmüyorum. İçecek olarak da alkolün hiç bir çeşidini içmedim içmeyi düşünmüyorum. :)

Enginarla barışamadık. Kereviz işini çözdüm geçenlerde onla daha ılımanız şu sıralar ancak onun dışında sanırım yemediğim ya da asssssla diyeceğim pek bi şey yok gibi.

Yiyecek olarak midye hiç yemedim yemeyi de düşünmüyorum. İçecek olarak da alkolün hiç bir çeşidini içmedim içmeyi düşünmüyorum. :)
Midye için bende aynı şeyi düşünüyordum yıllardır, pazar günü ilk defa denedim ve enfes. Önyargılı oluyoruz bazen, denemeni tavsiye ederim.

Midye için bende aynı şeyi düşünüyordum yıllardır, pazar günü ilk defa denedim ve enfes. Önyargılı oluyoruz bazen, denemeni tavsiye ederim.
Ben görüntüsünden rahatsız olduğum gibi içindekilerden kaynaklı sevmiyorum. Belki ön yargılı olabilirim ama kendimi biliyorum yediğim gibi istifra ederim :)

Paris'te gördüğüm 'steak tartare' yemeği. Her şey harikaymış gibi bıldırcın yumurtası kırmışlar bir de çiğ çiğ. Midem kalktı yine.

Allah mecbur bırakmadıkça şırdan yemem misal…

Geri