Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayatta kesin konuşmamayı öğrendim.Yirmili yaşlarda sivri olan bakış açım, zamanla yontulmaya başladı.Fakat emeğimin heba edilmesi gibi bir ihanet,beni soğutur.Her türlü ihanette diyebilirim.
İnanın böyle şeyler söylememeyi öğrendim. Affı olmaz dediğim pek çok şey var ama gerçekleşse bir kısmı için affedici olacağımdan da eminim. Kendi içimde çelişiyorum, zaten mantıklı biri olduğumu da iddia etmedim.
Hepsinin elbette küçükte olsa bir birikimden sonra affı yok dedirtiyor ancak İhanet'in tek celsede affının olmaması lazım. Affı olursa ilerleyen zamanlarda kendine yol yapmasına ''affetmeseydin'' sebep olur.
Böyle toyken gurur yapıp seni affetmicem ömrüm boyunca diye bağırdığınız insanın, yıllar geçip mezarının başında beni affet diye agladiiniz gün anlıyorsunuz.Hayatta her şeyin affı var.
Dip not ; evet ben o gurur bir tarafına kaçan adam.
İhanet, sahtekarlık, yalan ve insanları salak yerine koymaya çalışan kişilere kendi adıma bir saniye bile katlanamadığım gibi, hiç düşünmeden tek kalemde de silerim.