Hayatta "Affı Yok" Dediğiniz Şey Nedir?

Konu sahibi son olarak 4298 gün önce görüldü

Hayatta "Affı Yok" Dediğiniz Şey Nedir?

• İhanet

Kullanılan: 30 65.2%
  • Yalan

Kullanılan: 5 10.9%
  • İki yüzlülük

Kullanılan: 1 2.2%
  • Ahlaksızlık

Kullanılan: 3 6.5%
  • Diğer;

Kullanılan: 7 15.2%

• Kullanılan toplam oy
    46
Hayatta kesin konuşmamayı öğrendim.Yirmili yaşlarda sivri olan bakış açım, zamanla yontulmaya başladı.Fakat emeğimin heba edilmesi gibi bir ihanet,beni soğutur.Her türlü ihanette diyebilirim.

İnanın böyle şeyler söylememeyi öğrendim. Affı olmaz dediğim pek çok şey var ama gerçekleşse bir kısmı için affedici olacağımdan da eminim. Kendi içimde çelişiyorum, zaten mantıklı biri olduğumu da iddia etmedim.

Ben bir kişi için tüm sözlerimi yuttum . O gündür büyük konuşmuyorum .

Benim terazim kişiye göre değişiyor.

Hepsinin elbette küçükte olsa bir birikimden sonra affı yok dedirtiyor ancak İhanet'in tek celsede affının olmaması lazım. Affı olursa ilerleyen zamanlarda kendine yol yapmasına ''affetmeseydin'' sebep olur. :)

Böyle toyken gurur yapıp seni affetmicem ömrüm boyunca diye bağırdığınız insanın, yıllar geçip mezarının başında beni affet diye agladiiniz gün anlıyorsunuz.Hayatta her şeyin affı var.

Dip not ; evet ben o gurur bir tarafına kaçan adam.

sınıfta osturmak :pp affı yok kokar :pppp

Affetmek; daha çok karakter özelliğimden kaynaklanıyor Belki de bu yüzden uzaklaşma metodunu seçer kaldığım yerden devam ederim.

Tahammül edemediğim şey saygısızlıktır zaten onu bana yapan kişinin de hayatımda yeri yoktur.

Ahlaksızlık;

Erotik hamlelerde yanlış uygulama yapması flörtözümü gözümde bitirir.

Böyle ahlaksızlık olmaz, az öğren şunları be. ÖF.​

İhanet, sahtekarlık, yalan ve insanları salak yerine koymaya çalışan kişilere kendi adıma bir saniye bile katlanamadığım gibi, hiç düşünmeden tek kalemde de silerim.

Saygısızlık, iftira , hadsizlik
Bide herbokologlara tahammülüm yok

Geri