Hayatınızda kaç kez aşık oldunuz?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü

Hayatınız da kaç kez aşık oldunuz?

• 1 kez oldum

Kullanılan: 1 20.0%
  • 2 kez oldum

• 3 kez oldum

Kullanılan: 0 0.0%
  • 4 kez oldum

Kullanılan: 2 40.0%
  • Hiç olmadım

• Kullanılan toplam oy
    5
Sanırım mantığını geliştirdikce aşık olma ihtimalini yitiriyorsun. Bir arkadaşım var her şeye mantık çerçevesinden bakıyor. "Kızım manyakmısın?" diyorum. Yooo neden ki diyor. Hiç aşık oldun mu diye sordum;
Aşk tam olarak vücudumuzun salgıladığı enz... Yeter sus dedim. Peki dedim aşk filmi izlerken ağlamaklı oluyormusun yaşanan dram karşısında ? dedim. Dram tam bir insanın hayatında karşılaştığı garip olaylara çözüm ürt.... Tamam kapa çeneni dedim.
Okey aşık olma ama , kızım sen nasıl bir androidsin lan ? Seni programlayıp Servispack3 yükledikten sonra mı gönderdiler dünyaya ?. Ama öte yandan taktir de ediyorum , çünkü aşk kötü bir olgu. İnsanlara kötü şeyler yaptırabiliyor. Köpek çeken kişinin peşinden hala koşturtabiliyor. Dizi sektörüne acayip para kazandırıyor mesela..
Haklı bir bakıma , neden acı çekeceği bir olgunun peşinden koşsun. Ama garip bir durum sanki bazı insanlar mantığı çok fazla aşınca USB belleğe dönüşüyor çip takılmış bir cyborg gibi.

Son düzenleme:
Sanırım mantığını geliştirdikce aşık olma ihtimalini yitiriyorsun. Bir arkadaşım var her şeye mantık çerçevesinden bakıyor. "Kızım manyakmısın?" diyorum. Yooo neden ki diyor. Hiç aşık oldun mu diye sordum;
Aşk tam olarak vücudumuzun salgıladığı enz... Yeter sus dedim. Peki dedim aşk filmi izlerken ağlamaklı oluyormusun yaşanan dram karşısında ? dedim. Dram tam bir insanın hayatında karşılaştığı garip olaylara çözüm ürt.... Tamam kapa çeneni dedim.
Okey aşık olma ama , kızım sen nasıl bir androidsin lan ?
Kendimi okudum, arkadaş olma ihtimalimiz de yok ama şüphelendim şuan.

Okey aşık olma ama , kızım sen nasıl bir androidsin lan ?

Aşka açıklaması doğru gibi. En azından bugün için.

Kavrama kendi anlamımı yükleyerek yanıtladım ben mesela. Yaşadığın yakınlık ve paylaşım. Bir aşamadan sonra her şeyden ve her bir kimseden daha değerli olması durumu. Başına gelenleri sadece ona anlatma isteği. Yoldaş, yaren belleme durumu.

Aşka açıklaması doğru gibi. En azından bugün için.

Kavrama kendi anlamımı yükleyerek yanıtladım ben mesela. Yaşadığın yakınlık ve paylaşım. Bir aşamadan sonra her şeyden ve her bir kimseden daha değerli olması durumu. Başına gelenleri sadece ona anlatma isteği. Yoldaş, yaren belleme durumu.

Tabi yaşanmışlıkların getirdiği ve insanın oluşturduğu mekanizma da doğru , ama daha hiç aşık olmamış birinin yemek tarifi gibi aşkı anlatması bir bakıma üzücü geliyor. Yine söylüyorum aşık olmasın , sevsin aşk kötü bir şey. Ama kardeşim insan biraz da insanlığını yitirmemeli be... babür gibi takılıyor aga millet ;
maxresdefault.jpg

Kendimi okudum, arkadaş olma ihtimalimiz de yok ama şüphelendim şuan.

Öyle bir ihtimal yok ya , sen efendi birine benziyorsun.

Güzeldi ikisi de biri platonik olsada..

Tabi yaşanmışlıkların getirdiği ve insanın oluşturduğu mekanizma da doğru , ama daha hiç aşık olmamış birinin yemek tarifi gibi aşkı anlatması bir bakıma üzücü geliyor. Yine söylüyorum aşık olmasın , sevsin aşk kötü bir şey. Ama kardeşim insan biraz da insanlığını yitirmemeli be... babür gibi takılıyor aga millet ;
maxresdefault.jpg

Öyle bir ihtimal yok ya , sen efendi birine benziyorsun.

Babür gibi takılmak? Babür'den de haberim yok.

Çok kere. Ben ota boka aşık olan biriyim. Hissetmeyi çok seviyorum. Ve benim nezdimde aşk sadece karşı cinse duyulan saplantılı bir bağlılık değil. Bir rengin tonu, güneşin turuncusu, denizin yeşili, çiçeğin kokusu, bir şarkının melodisi, şiirler, annem ve vesaire aşk böyle bir şey benim için.

Ümraniye kezbani mode on: bir kez, o da oğlumun babasına :lol:

Bu Ümraniye mevzusunu anlamadım ben ya. Her başlıkta aynı yorum [emoji19] neler oluyor yine?

Bir Kez Sevdim Başka Sevemedim Yıllardır Hala Onu Seviyorum Onu Severek Öleceğim.

Aşk dediğin laftır derler birde... Çatır çatır aşık olmuş arkadaşlar....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Akıl tutulması bir kere yaşanıyor sanırım.

üç beş kaç beş
şu an sayamadım

Ne güzel herkes ya bir kere ya da hiç olmamış. Sorun bende mi acaba... Yarmagül sen anlarsın beni ben susuyorum bu soruya.....

Ayran gönüllü biriyim, sürekli oluyorum.
Hep diyorum ama iyi ki bu forumda bulunuyorum, ülkenin en müthiş insanları burada, hepsi kusursuz.

Geri