Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sayiyo musunuz :T:
Kendimi okudum, arkadaş olma ihtimalimiz de yok ama şüphelendim şuan.Sanırım mantığını geliştirdikce aşık olma ihtimalini yitiriyorsun. Bir arkadaşım var her şeye mantık çerçevesinden bakıyor. "Kızım manyakmısın?" diyorum. Yooo neden ki diyor. Hiç aşık oldun mu diye sordum;
Aşk tam olarak vücudumuzun salgıladığı enz... Yeter sus dedim. Peki dedim aşk filmi izlerken ağlamaklı oluyormusun yaşanan dram karşısında ? dedim. Dram tam bir insanın hayatında karşılaştığı garip olaylara çözüm ürt.... Tamam kapa çeneni dedim.
Okey aşık olma ama , kızım sen nasıl bir androidsin lan ?
Sanırım mantığını geliştirdikce aşık olma ihtimalini yitiriyorsun. Bir arkadaşım var her şeye mantık çerçevesinden bakıyor. "Kızım manyakmısın?" diyorum. Yooo neden ki diyor. Hiç aşık oldun mu diye sordum;
Aşk tam olarak vücudumuzun salgıladığı enz... Yeter sus dedim. Peki dedim aşk filmi izlerken ağlamaklı oluyormusun yaşanan dram karşısında ? dedim. Dram tam bir insanın hayatında karşılaştığı garip olaylara çözüm ürt.... Tamam kapa çeneni dedim.
Okey aşık olma ama , kızım sen nasıl bir androidsin lan ?
Aşka açıklaması doğru gibi. En azından bugün için.
Kavrama kendi anlamımı yükleyerek yanıtladım ben mesela. Yaşadığın yakınlık ve paylaşım. Bir aşamadan sonra her şeyden ve her bir kimseden daha değerli olması durumu. Başına gelenleri sadece ona anlatma isteği. Yoldaş, yaren belleme durumu.
Kendimi okudum, arkadaş olma ihtimalimiz de yok ama şüphelendim şuan.
Tabi yaşanmışlıkların getirdiği ve insanın oluşturduğu mekanizma da doğru , ama daha hiç aşık olmamış birinin yemek tarifi gibi aşkı anlatması bir bakıma üzücü geliyor. Yine söylüyorum aşık olmasın , sevsin aşk kötü bir şey. Ama kardeşim insan biraz da insanlığını yitirmemeli be... babür gibi takılıyor aga millet ;
![]()
Öyle bir ihtimal yok ya , sen efendi birine benziyorsun.