HayaL`MeyaL
Üye
-
-
-
-
-
Hayatının hangi anına dönüp "Yapma!" diye bağırmak isterdin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu örümcek tüm forumlarda en az bir kişiyi korkuttu. Gerçek sanıp bilgisayara terlikle vuran mı dersin, telefona örümcek kondu sanıp telefonu yatağa fırlatan mı dersin. Neler neler ya az küfür yemedim ben bu ufaklık yüzünden ;dGeçmiş geçmişte kaldı her ne yapmış olursak olalım hatalardan ders çıkarıp önümüze bakmamız lazım..
Yaaa @Jayus tam yazdığımı gönderecem sayfayı bi an yukarı kaydırdım örümceği gördüm, bi an dalgınlıkla telefonu masanın üstüne attım.. ışığı açtım örümcek arıyorum fkfkfk korktum dalgınlıkla itiraf ediyim fkffkfk
Bu örümcek tüm forumlarda en az bir kişiyi korkuttu. Gerçek sanıp bilgisayara terlikle vuran mı dersin, telefona örümcek kondu sanıp telefonu yatağa fırlatan mı dersin. Neler neler ya az küfür yemedim ben bu ufaklık yüzünden ;d
Kaldırmam o benim evladım gibi!!!Foruma da bi kaç gün girmedim yoksa farkına varırdım da olan oldu .d kaldır şunu ya .d
Bunu avukatlık ve oyunculuk diye direkten kızıma okutmak istiyorum dHukuk fakültesi yazdığım gün. Konservatuvar yaz daha mutlu olacaksın derdim.
Bu stresle yaşanmaz. Valla bak :dBunu avukatlık ve oyunculuk diye direkten kızıma okutmak istiyorum d