Hayatının hangi anına dönüp "Yapma!" diye bağırmak isterdin?

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü
Şu ana yöneticilere dönüp yapmaaaaa oynama forumla demek istiyorum ühüü

2022 Eylül ayına ve Haziran ayına dönmek isterdim şahsen.

Sabah sabah sorulara gel...
hiç bir anında hepsi yaşandı bitti gitti işte napim

Hiçbir an ya. Keşkem olmadığı için değil de butterfly effect olur diye. Şimdimi bir şeye değişmem.

Hiçbiri ya yapma dersem inadına yapardım yine

Geçmiş geçmişte kaldı her ne yapmış olursak olalım hatalardan ders çıkarıp önümüze bakmamız lazım..

Yaaa @Jayus tam yazdığımı gönderecem sayfayı bi an yukarı kaydırdım örümceği gördüm, bi an dalgınlıkla telefonu masanın üstüne attım.. ışığı açtım örümcek arıyorum fkfkfk korktum dalgınlıkla itiraf ediyim fkffkfk

Geçmiş geçmişte kaldı her ne yapmış olursak olalım hatalardan ders çıkarıp önümüze bakmamız lazım..

Yaaa @Jayus tam yazdığımı gönderecem sayfayı bi an yukarı kaydırdım örümceği gördüm, bi an dalgınlıkla telefonu masanın üstüne attım.. ışığı açtım örümcek arıyorum fkfkfk korktum dalgınlıkla itiraf ediyim fkffkfk
Bu örümcek tüm forumlarda en az bir kişiyi korkuttu. Gerçek sanıp bilgisayara terlikle vuran mı dersin, telefona örümcek kondu sanıp telefonu yatağa fırlatan mı dersin. Neler neler ya az küfür yemedim ben bu ufaklık yüzünden ;d

Bu örümcek tüm forumlarda en az bir kişiyi korkuttu. Gerçek sanıp bilgisayara terlikle vuran mı dersin, telefona örümcek kondu sanıp telefonu yatağa fırlatan mı dersin. Neler neler ya az küfür yemedim ben bu ufaklık yüzünden ;d

Foruma da bi kaç gün girmedim yoksa farkına varırdım da olan oldu .d kaldır şunu ya .d

EYVAHHH. Dulll Mastol yapma. Dul Mastor değil, dur Mastor, Kırık r'lerime bir gönderme yaptım, işte kusursuz insan olmaz derken böyle şeylerden bahsediyorum.

İlk öptürmem... Betül Meryem'den sonra iffetine en düşkün insan olarak Allah teala günahlarımı affetsin o ilk öptürüşümü unutamıyorum. Hâlen hicap ve pişmanlık duyuyorum.

bir anım var ki pişmanlığı çok uzun zamandır devam ediyor. barışırsam kendimle yazarım belki.

Geri