Xerath
Gümüş Üye
Konuda fikir beyan etmek için kanıta ihtiyaç olduğunu söyleyen kim? Nerede belirlenmiş? Nerede yazılmış?
Şimdi biz burada her yazı yazandan kanıt mı isteyeceğiz?
Ben "kanıt" kelimesini hiç kullanmadım ve sen "Ben kanıtlarla konuşuyorum" dedin. Sana kanıt sorunca da, sıkışıp geri bana kanıt mı soruyorsun? Ben kanıtlayacağımı iddia etmiş miyim? Hayır. E daha niye nefesini tüketiyorsun anlamadım?
Ben ispatlamaya gerek duymadan, kendi inancımı yaşıyorum. Kimseye de Müslüman ol demiyorum. Niye ispat etmek için kendimi yorayım? Ayrıca kanıt sunacağımı da iddia etmemişken?
Eksen yukarıda seni cevaplamış, istersen oradan yürü. Buradan ekmek çıkmayak gibi sana.
Sorun nedir? Ya da seni anlayabilen bir arkadaş var mı, tercüme etsin pls.
Burada konuyu Tanrının varlığı ve yokluğu üzerinden tartışıyoruz ben yok diyorum sen var diyorsun bana karşıt konuşuyorsun ve iddialarda bulunup tanrı var diyorsun bende yok diyorum.
İnancını yaşıyorsan bu konuda ne işin var burada gelip din güzellemeleri yapıp sıkışınca inancımı yaşıyorum biraz daha sıkıştırsam hayal görüyorum diyeceksin.
Madem ispatlamak zorunda değilsin konuyu gereksiz yere kirletmemeni rica ediyorum. Farklı bir konu açıp orada istediğin gibi saçmalayabilirsin.