Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayatta en sevmediğim konu da formalite ilişkileridir. Bana zarar veren, germeye çalışan insan ile niye muhatap olayım ki? Kaldı ki bu kişileri kale alanları da eliyorum artık ve çok zorda kalmadıkça mesafeli davranıyorum.gerçek huzur, olgunluk ve eğitim, eklemekte değil çıkarmaktadır. bunu prensip edindiğimden beri mutluyum. işe yaramayan fikirleri, bana iyi gelmeyen insanları, insan yaşamını zorlaştıran ve hiçbir yere ait olmayan davranış biçimlerini.
az eşya az insan. maddi imkan. düzenli uyku. sade kahvehuzur burada ve bunlar benim için.
Yazdıkların; Sınav kağıdına bakınca aynı şeyleri yazdık diye kopya çektik muamelesi görebileceğimiz bir düşünce gibi olurdu yazacaklarım ile. Aklımı okumuş gibi yazmıssınSağlıklı bir beden ve zihin şart yoksa kaç paranız olduğu önem arz etmiyor ayrıca sağlık giderse de para çözüm değildir.
Huzurlu yaşam için önceliğim her zaman için sağlık olup çevremde de kaliteli / nitelikli insanları bulundurmaktır. Yorucu ve problem yaratmaya çabalayan herkesten uzak duruyorum.
Mantık insanı olmakla ilgisi olabilir ve aynı görüşte olduğumuza çok sevindim.Yazdıkların; Sınav kağıdına bakınca aynı şeyleri yazdık diye kopya çektik muamelesi görebileceğimiz bir düşünce gibi olurdu yazacaklarım ile. Aklımı okumuş gibi yazmıssın)
İnsanları ortak noktaya götüren şeyler aynı frekansta olmasıdır. Muhtemelen aynı ortak yaşanmışlıklar ve ya durumlar aynı düşünceye sahip kılar. Bazen arkadaşlarla bir etkinlik yaparken herkesin aklında olan şey ki haklı oldukları kısım para. Para bazen geçici mutluluklar verse de bazen öyle kalıcı huzursuzluklar da verebiliyor. Sağlık, aile ve muhabbet edebileceğin bir çevrenin olması en makul olanıdır.Mantık insanı olmakla ilgisi olabilir ve aynı görüşte olduğumuza çok sevindim.
Yaşam boyu öyle örneklerle karşılaştım ki insanlar para ile her şeyi çözebileceğini zannediyor ya da para varsa mutluluk da mutlaka sağlanabilir yanılgısı yaşıyorlar oysaki para ne kadar gerekli olursa olsun, her zaman mutluluk ve huzur getirmiyor veya ansızın gelen hastalık / ölüme asla çare değil.
Etrafınızdaki nitelikli insan sayısını artırıp sorunlu insanları eledikçe zaten yaşam kaliteniz de artıyor.