Hayatı stressiz ve huzurlu yaşamak için gerekenler

Konu sahibi son olarak 815 gün önce görüldü
Herkes para der. Ama ben doğa diyorum. Para ile satın alabileceğin her şeyi, doğa da kendi çabanla da yapabilirsin. Peynir, Şarap, meyve hepsini yapabileceğin deniz manzaralı bir çiftlik evinden daha huzur verici başka bir şey yoktur.

Ayrıca para insanın olduğu yerdedir. İnsanın olduğu yerde de ne huzur vardır ne de rahat.

Bu hayatı kendin için yaşaman, sana stres olan, huzursuz, mutsuz edip, enerjini aşağıya çeken insanları hayatından çıkarmaktır, huzurlu, mutlu bir yaşam için.

Bilmemek gerekiyor. Ferah bi kafa gerekiyor. İyi bir seçim yapıp, parasını ödeyip, iyi bir seyahate de çıksam, doğayla iç içe de olsam oturup düşündüğüm an stres basıyor. Hayatımdan birilerini çıkarsam, bide oturup onu sorgulayacağım. Düşünmemek, bilmemek, anlamaya çalışmamak, sorgulamamak her şeyin başı gibi.

Arsız ve umursamaz olmak en önemli kriter paramızda olsa güzel bir ülkede de yaşasanız bir sürü olayla karşılaşırsınız ömrünüz boyunca güler geçerseniz küfür gibi gelir ama takarsanız ruhunuz ölür.

Sağlıklı bir beden ve zihin şart yoksa kaç paranız olduğu önem arz etmiyor ayrıca sağlık giderse de para çözüm değildir.

Huzurlu yaşam için önceliğim her zaman için sağlık olup çevremde de kaliteli / nitelikli insanları bulundurmaktır. Yorucu ve problem yaratmaya çabalayan herkesten uzak duruyorum.

Geri