Hayatı boyunca hiçbir erkek tarafından iltifat almayan kadın

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bir kadın yada erkeğin iltifat almaması imkansız.
pek göze batmayanlar olabilir ama illa ki sevilmişlerdir.

İltifat edilmesini sevmeyen ya da bıkan kadından çok daha şanslı kadınlardır ayrıca bir erkeğin, yerli yersiz bir kadına iltifat etme hakkını kendinde görmesini hiç doğru bulmuyorum.

ohhh işte gördünüz mü verdi ağzınızın payını Lefty ahahaass

Aşırı kıskanç olurlar, içi içini yer her daim :) sürekli gergin olur, kendisinde eksiklik hisseder maalesef.
Kadına iltifat yakışır, ruhlarını okşamak onları mutlu eder.

Muhtemelen erkeğin seviyesi yetmemiştir o kadına iltifat etmeye, kapasitesinin üstünde şeyleri yüklememek lazım erkeklere. Her şeyin bir inceliği var.
Dur ben artık bu konulara renkli şalvar pantolon giymiş, fularlı, bıyıklarını almadığı düşünülen, babası dışında erkek bilmediği sanılan ve bütün erkeklere düşman diye değerlendirilen feminik abla profiliyle yazayım. Yazdıklarımızı anlamayınca genelde öyle oluyoruz da çünkü...

Ben bıktım, iltifat eden erkekler sıkıyor beni zaten. Hiç almasamda olur hani artık.

Nefes alıyorsun'dan büyük iltifat mı var (:
Not: Her davranışa göre sınıflandırıp değerlendirecek miyiz kadınları?
Not: Kadın, kadındır. Bence bayan da olur, hanım da.

Herkese ediyorlar arkadaşlar bunun güzeli çirkini yok şunu öğrenin artık... Reeli bırak forumda bile örnekleri var çoğu erkek böyle, ben kabullendim bu durumu...

Aa tabi bu değildir adam bir kere iltifat etti diye size aşık olsun... Nezaketen de söylenebilir çok da anlam yüklemeyin.

Sürekli iltifatta sıkıyor insanı Run. Ne o öyle vicik vicik. Hergun iltifat alacağına 1 defa al oda yerinde ve istediğin kişiden olsun yeterli.

Evet hiç iltifat almayan kisiler triggerlenmis olsun yaw olur oyle seyler takmayın

Herkese ediyorlar arkadaşlar bunun güzeli çirkini yok şunu öğrenin artık... Reeli bırak forumda bile örnekleri var çoğu erkek böyle, ben kabullendim bu durumu...

Aa tabi bu değildir adam bir kere iltifat etti diye size aşık olsun... Nezaketen de söylenebilir çok da anlam yüklemeyin.
Ne güzel bir yorum yaptınız Aze hanım.
Şlljklşkikds

Bana edebilirsiniz arkadaslar.
Hic sorun yok.
Negatif pozitif fark etmez.

Geri