Hayatı boyunca hiçbir erkek tarafından iltifat almayan kadın

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
kadına neden ıltıfalt ederız . önemli olan bu tabıkı her kadına ıltıfalt edılmez arada ıstısnalar vardır elbelt .ama önune gelen kadına ıltıfalt edersen adın ya sporcuya cıkar yada abazaya . sımdı cırkın kadına kım neden ıltıfalt eder. ama guzel olunca herkes sıraya gıder cok hossun cok tatlısın yada ne kadar guzelsın vs gıbı. ancak her kadına ıltıfalt edılmez. helede spor yaparcasına kosarak

bunun şey versiyonuda var ya hani bir kadına iltifat edersinya forumda kadında biraz ters yapar veya ciddi moduna bürünür :) < smilesi atar filan ondan sonra hayatında hiç bir erkek tarafından iltifat almayan kadın devreye girip o kadının yorumunu filan beğenir - hahaha emojisi bırakırya çok acı lan. düşünsene looool :D::D:

Kayda değmeyen bir iltifatın çok da gerekliliği yok bence :D

henüz bigi ile tanışmamış kadındır.

Ayrıca bana bile ne kadar güzel kaşların var diyorlar.

Bunu bilmeniz mümkün değil!
Ayrıca konu ilgi görsün diye bu şekilde empoze etmek de hiç hiç hoş değil.

klavyesiyle özgüven kasan kısım deilmi bu? ne sesini duyan var ne kendini gören gelmis bide millete ozguvenlik tasliyor erkekmi kadin mi belli deil komedi

İlla ki almıştır ya inanmam iltifat almayan insan olduğuna.

bunun şey versiyonuda var ya hani bir kadına iltifat edersinya forumda kadında biraz ters yapar veya ciddi moduna bürünür :) < smilesi atar filan ondan sonra hayatında hiç bir erkek tarafından iltifat almayan kadın devreye girip o kadının yorumunu filan beğenir - hahaha emojisi bırakırya çok acı lan. düşünsene looool :D::D:
klavyesiyle özgüven kasan kısım deilmi bu? ne sesini duyan var ne kendini gören gelmis bide millete ozguvenlik tasliyor erkekmi kadin mi belli deil komedi
fevkaledenin fevkinde yazmışım. kıps

iltifat ne ya klise. hayatımda yeri olmayan insanın ettiği iltifatlar acccayip itici geliyo, sulu sulu öğ.

Yorumları okuyunca bir iki noktaya değinmek istedim.Birilerine yerinde iltifat etmek ve birilerinden yerinde iltifat almak iki tarafa da iyi hissettirir. İnsanlar iltifat aldığı zaman cinsiyete bakmıyor.
Ayrıca iltifat sadece güzelliğe gelmiyor.
Başarıya, davranışa, karaktere de geliyor.
4 açıdan da bakıldığı zaman yerinde iltifat aldığında güzel hissediyorsun işte

Herkese ediyorlar arkadaşlar bunun güzeli çirkini yok şunu öğrenin artık... Reeli bırak forumda bile örnekleri var çoğu erkek böyle, ben kabullendim bu durumu...

Aa tabi bu değildir adam bir kere iltifat etti diye size aşık olsun... Nezaketen de söylenebilir çok da anlam yüklemeyin.

++++ Aze hanımcım

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
İltifat dediğiniz dış görünüş ve türevleri ile alakalıysa almadım. Ama başka şeyler için kadın erkek iltifat almışlığım oldu.

Geri