KaraBiber
Platin Üye
Eh işte kereta tatlı ya :cici: gelir sırnaşır felan, tavsiye ederim şiddetle... :cici:
Gerçekten kıskandım çok sevimli birşey :icon_wink:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eh işte kereta tatlı ya :cici: gelir sırnaşır felan, tavsiye ederim şiddetle... :cici:
Hadi canımBen de nedense Sibirya Kurtlarını hep başka bir hayvanmış gibi görürüm.
Sibirya kurdu değil bu,herkes karıştırıyor. alaskan malamute dir. Bu sibirya kurtlarından daha iri daha güçlü, genelde liderlik vasfı olan, kar altında kayıp adam bulan köpeklere liderlik eden bir canlı, çok aşırı zeki.
Eminim ben ona kızaman yaen cok bunları seviyorum ben :p
Bu güzellikleri gördüğümde Duman'ın Bebek isimli şarkısını uyarlayıp duruyorum. :cici:
Köpek güzel, köpek tatlı, köpek nazik, köpek narin. ♫ :eek:
Gözler denmiş ama burna bittim ben, bir de 2.fotoda dil dışarıda.
Yine de ''ille de kedi olsun'' diyorum ben:
6 Ay Sonra Sahibini Gören Kedi - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Allahım yerim onu ben yaa cok seviyorum dinler o beni :p
:hih: hicte bile :p
Dinler o :p
Keşke besleme imkanın olsa bu cinsi özellikleKedilerden çok daha akıllıdırlar, bakkalın yerini öğretip ekmek aldırabiliyorum o derece eğitimliler siz düşünün artık
Bakıyorum hemen şarkıya, bu köpek yalnız kalmaya dayanamaz kendini intihar eder :S dayanamaz sahipsiz olmaya yanımda yatmadığı zamanlar ağlar. :cici:
Ben hani özellikle şunu öğrensin,bunu öğrensin diye düşünmüyorum. Muhabbet kuşu vardı ''Konuşuyor mu? Konuşmazsa ne olacak?'' diye sorup duruyordu. Sanki konuşması için var o evde.
Sahipleneceğim hayvan mutlu olsun, güvende olsun yeter. Sokakta bakınıyorum da tüyleri dökülen mi dersin, gözlerini kaybeden mi , aksayarak yürüyen mi?
Kedilerde yanılmıyorsam ayrılık sendromu yok. Bununla birlikte sahipleriyle uyumak isteyen kedi çok var forumlardan gözlemlediğim kadarıyla.
Hatta bir videoda gördüydüm kedi sahibinin odasına girmek istiyordu ve tabii sadece miyavlamakla yetinmiyordu.
Bahçeli bir evim olsa köpek de bakmak isterim tabii.
Silgi burun.^^
Teşekkürler abisi. ^^
El sallıyor sana.
Bu canlıya, bazı şeyleri öğretmek zorundasınız ve bazı şeyleri öğrenmek zorunda, yoksa tuvaletini salonun ortasına yaparüstüne sizin sözünüzü dinlemez. Liderlik vasfı olan bir köpek olduğu için sizi sürü olarak algılar ona göre hareket eder. Ne tarafa çekerseniz oraya gider, yani sokaktan almayın derim bence tavsiye, ben doğar doğmaz aldım. Şimdi daha 1 yaşına bile basmadı. Kedileri sevemedim ben hiç
![]()
Ben balkonda bakıyorum, balkon biraz büyük tabi.
Abisi onu yesin alsalksaş
Odaya Alınmayan Kedi Neler Yaptı | Bakseyret
İşte o miyavlamakla yetinmeyen kedi.
Köpeklerde disiplin şart. Kedilerde hem şart hem değil. Yetişkin bir kedi zaten tuvaletini öğrenmiş oluyor. Yavru kedide öğretirken sıkıntı lakin yetişkin bir kedinin de karakteri oturmuş oluyor ve koltukları perdeleri kedinin tırnaklarından korumak zor olabiliyor.
Apartmanda sesi, havlaması sıkıntı yaratmıyor mu? Kedilerin sesine tahammül edemeyenler varken?
Video yu izliyorum, hemen. Kedilere ben bilmem kanım ısınmadı bir türlü ama daha şekerler.
Apartmanda gayet yolunda her şey, havlamayı seven bir canlı değil kendisi, tehlike gördüğünde havlar. Bir de geceleri bazen ay tam tepedeyken ulur. Uluması vardır sadece, pek sorun olmuyor. Arada bir şikayet geldiği oldu ama sadece ulumasından dolayı şikayet geliyor oda arada sırada yapıyor. Haricinde bir şeyi yok. Ben ona sırf parçalasın diye özel torba aldım onla takılıyor şimdi. dişlerini geçirip gögüsüyle vuruyor felan. ve burnu çok aşırı iyi koku alır. Kurtarma köpeklerinin liderliğini yaptığı için kar altında, apartmana gireni daha kapıya gelmeden hissediyor kapının önünde nöbet bekliyor.