Hayat Arkadaşım

Konu sahibi son olarak 4367 gün önce görüldü
:D Yok yahu bugün yemek vermedim ya ondan bakıyor. Yorganın kenarını kemirmiş :D ama olabilirsin aslında neden olmasın ki ? :p

öff git hayvanı yemle :D
sonra yorgan ,çıpıt yiyen kedi diye haber başlıkları olur bak.

Hayvan deme ona onun bir ismi var poyraz :D

Senin içinde kedi alıcam tamam :p :D

abi çocukluğumdan beri köpek istiyorum, çocukluğumdan beri bizim köpeğimiz sensin esprisine maruz kalıyorum. ne aileler var adam eve bile sokmuş köpeği, ben eve sokabildiğim hayvanlarda japon balığından öteye gidemedim. : ((((((

çok sevimli kank.

Bu köpek sokulmaz mı kardeşim :) ki ev büyük ve bir sorun olacağını sanmıyorm. Kendim baktığım için.

ben onu yerim nasıl tatlı nasıl sevdiğim köpek cinslerinden iyi bak ona gerçi bayada iyi bakıyorsun heralde

Son hali aşağıda, görmedin mi hayvan gibi oldu :D kendimden iyi bakıyorum ona.

gördüm ondan dedim zaten bayada iyi bakıyorsun diye bu arada konu başlığını hayat arkadaşım olarak görünce yenge görücem sandım itiraf ediyim ama beklediğimden daha güzel bir şeyle karşılaştım iyi oldu

gördüm ondan dedim zaten bayada iyi bakıyorsun diye bu arada konu başlığını hayat arkadaşım olarak görünce yenge görücem sandım itiraf ediyim ama beklediğimden daha güzel bir şeyle karşılaştım iyi oldu

Yenge menge işleri geçmişte kaldı. Hala aynı aynı :D Çoğu kızdan 10000 kat daha güzel bu :D

Ablası yesin onuu :p
Hayvan gibi derken zaten bir hayvan değil mi o :o
Maşallah ((:

Cıks ben ona arkadaş gözüyle bakıyorum, bazı insanlardan daha sadık, daha iyi huylu, hiç yoktan satmıyor beni, konuşunca dinliyor beni, havlayıp ses veriyor felan. Hayvan değil hemde asla...

Havan gibi gelişmişlik bakımından kalıp, cüsse bakımından. :cici:

Yanımda kerata duruyor :D

Cıks ben ona arkadaş gözüyle bakıyorum, bazı insanlardan daha sadık, daha iyi huylu, hiç yoktan satmıyor beni, konuşunca dinliyor beni, havlayıp ses veriyor felan. Hayvan değil hemde asla...

Havan gibi gelişmişlik bakımından kalıp, cüsse bakımından. :cici:

Yanımda kerata duruyor :D
Anladım ne güzel (:
Selam söyle ozaman benden hayat arkadaşına .p bakalım havlıcakmı :D

Geri