Hayat Arkadaşım

Konu sahibi son olarak 4377 gün önce görüldü

Anladım ne güzel (:
Selam söyle ozaman benden hayat arkadaşına .p bakalım havlıcakmı :D

Söyledimde bön bön bakıyor suratıma :D eşşek :p

Karşında olsan wuhuu neler yapar neler :D ayağına mı dolanmaz, gelir beni sev der. Vs. vs. neler yapıyor :D özellikle bayanlara :D erkekleri pek sevmiyor. :D

Söyledimde bön bön bakıyor suratıma :D eşşek :p

Karşında olsan wuhuu neler yapar neler :D ayağına mı dolanmaz, gelir beni sev der. Vs. vs. neler yapıyor :D özellikle bayanlara :D erkekleri pek sevmiyor. :D

:D:D
çapkınlıkta sahibine mi çekmiş :p
bende ne severim ya :p alışana kadar uzaktan bakışırız ((:

:D:D
çapkınlıkta sahibine mi çekmiş :p
bende ne severim ya :p alışana kadar uzaktan bakışırız ((:

O çok sıcak kanlıdır yahu ((: Hemen gelir yanaşır yavaşcana başta koklar, sonra sev diye koyar başını dizine sevince üstüne zıplar tut beni diye :D peşinden ayrılmaz, bazen beni bile dinlemiyor. Köpekten korkan çok arkadaşım özellikle getir. diye randevu sistemi yapmıştım bir ara :D saat başı başkasına götürüyordum. :zuha: Sende ayrılamazdın sanırsam :D

Aaa yok hiç alakası yoktur :p gerçi herkes bana benzetir ama :p :D

O çok sıcak kanlıdır yahu ((: Hemen gelir yanaşır yavaşcana başta koklar, sonra sev diye koyar başını dizine sevince üstüne zıplar tut beni diye :D peşinden ayrılmaz, bazen beni bile dinlemiyor. Köpekten korkan çok arkadaşım özellikle getir. diye randevu sistemi yapmıştım bir ara :D saat başı başkasına götürüyordum. :zuha: Sende ayrılamazdın sanırsam :D

Aaa yok hiç alakası yoktur :p gerçi herkes bana benzetir ama :p :D

maşallah onaa ((: bende öyle düşünüyorum bi alıştım mı ayrılamazdım severim köpekleri (:

Konuyu daha fazla kirletmeyen kaçıyorum .p
Allah ayırmasın sizi (:

Ben bu fotoğrafları daha önce nerede gördüm?

Bunlar küçükken daha sevimli oluyor. Hasstasıyız :p Lisedeyken sıra arkadaşımla okulun civarında bir evin bahçesinde vardı bunlardan bir kaç tane. Sırf onları izlemek için okul çıkışlarında giderdik (:

Ayy bende istiyorum:(

Yavrusunu verebilirim :D doğduğu zaman ama cidden sağlam emek ister, bildiğiniz çocuk bakmak gibi, ufakken hastalanmaması için aşılarını tam yaptırıp, yemeklerini ona göre ayarlamanız lazım. Soğuk yeri severler, soğuk taşa koymaktan kaçınmalısınız. Yürümesini öğretmelisiniz yoksa sağa sola kayar çarpar :p Tuvalet alışkanlığı olmalı yoksa salonun ortasına yapar, Bknz : Ben salon ortasından dışkı toplamışlığım vardır. Sıkı ve ciddi bir eğitimden geçirilmesi lazım. Yavruyken hatalarında aşırı derecede kızmalısınız ama yemeğini aksatmamalısınız. Yıkamalısınız fakat kulaklara su kaçmamalı, sokağa çıkartmamalısınız en azından 6 ay olana kadar... Vs vs. :) Hala eminmisiniz ?

Bunlar küçükken daha sevimli oluyor. Hasstasıyız :p Lisedeyken sıra arkadaşımla okulun civarında bir evin bahçesinde vardı bunlardan bir kaç tane. Sırf onları izlemek için okul çıkışlarında giderdik (:

Farklı bir canlı bunlar, hayvan diyemiyorum adeta bir arkadaş, bakkala gönderip ekmek aldırıyorum.:cici:

Eminim ben ona kızaman ya :D en cok bunları seviyorum ben :p

Geri