Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu adamla olan kıza üzülüyorum. Koca yoluna yanlış karar.
@Xasthur senin yüzünden insanlar bana üzülüyor..Bu adamla olan kıza üzülüyorum. Koca yoluna yanlış karar.
heh bu bile konuya cevaben daha uygun oldu.Bu adamla olan kıza üzülüyorum. Koca yoluna yanlış karar.
Yerim onu ben onun bu hallerini seviyorum bırak eğlensin adam..Sade bu senin sevgilin mi? Kendine kötülük yapmışsın…
Yaş geçiyor diye hata yapmıyorsundur umarım. Tercihine yine de saygı duyuyorum.Yerim onu ben onun bu hallerini seviyorum bırak eğlensin adam..
Forum eğlence yeri..
Hayalindeki kadın memeli hayvan, neyden bahsediyorsun acaba?heh bu bile konuya cevaben daha uygun oldu.
neydi oyle az once ki soru.
Napiyim, takılıyorum. Sen nasılsın?huri ne haber?
iyilik sağlık benden de ramazanı rahat geçiriyor musun? seni pek aşık görüyorum, bu halin foruma hoşluk katıyor.Napiyim, takılıyorum. Sen nasılsın?
30 undan sonra işte evde kalma korkusuyla bir adama saplandim ne yapacaksın be huri..Yaş geçiyor diye hata yapmıyorsundur umarım. Tercihine yine de saygı duyuyorum.
Zorlanıyorum ya, yemek yapmak çin işkencesi. Böyle geçiştiriyorum… Ramazan’da forumda daha çok vakit harcıyorum, zaman geçmek bilmiyor çünkü. Evet, ama biraz sıkıntılı bir dönemdeyiz, inşallah atlatırız. Eskisi gibi banlanmıyorum doğrudur.iyilik sağlık benden de ramazanı rahat geçiriyor musun? seni pek aşık görüyorum, bu halin foruma hoşluk katıyor.
Hayat senin. Hakkında hayırlısı olsun.30 undan sonra işte evde kalma korkusuyla bir adama saplandim ne yapacaksın be huri..
olurmu ya iliskimizde artik söz sahibisinHayat senin. Hakkında hayırlısı olsun.
Kendi düşen ağlamaz.olurmu ya iliskimizde artik söz sahibisin
hayat senin diğip benden kurtulamassın oyle kolayca dikkat et forumdayken.
konu o degil aloooo baska bisi anlatiom mk kabsbdhdKendi düşen ağlamaz.
Terbiyesiz.konu o degil aloooo baska bisi anlatiom mk kabsbdhd
+1Tipte bi yere kadar. Huyu suyu uysun bana..