Hayalindeki erkeği/kadını tarif eder misin?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
ya bak bence tartismayalim kavga edip banlandigin o iyi insanlar gibi degilim. agzimi tutamam ters bisi solerim gucune gider. iyisimi her zaman ki gibi normal insanlar ile tartis. benim pek cinsiyet mefhumum yoktur.
ayrıca caps bir ironiydi gercek sandin
fotograftaki cocugu sade de taniyor arkadasim zaten ama sen anlamadan gelip kizi uzucek angut angut seyler yazdin. simdi sen tutupda bana ya yanlis anlamisim desende kurtulma imkanin olmadigindan bahsediyorum.
forum icerisinde yansittigim profil konusunda haklisin ona bir sey demem. tutupda kızı neden karıştırıyorsun agacım

Senin paylaşımın doğru yani, bir kız arkadaşın var ve “böyle yorumlara neden hedef yapıyorum” sorusunu kendine sormuyorsun da ben olumsuz eleştiri yapınca mı sorun oldu? Seninle sevgili olduğunu bile bilmiyordum. Ben buradaki hiçbir hemcinsimin üzülmesini istemem aksine.
Sade seni üzmek gibi bir niyetim yoktu ama düşüncem de bu yönde.

Terbiyesizlik yapma, haddini aşma bana karşı. Edepsiz. Ne halt yiyorsanız yiyin.

Sakin olun yaaa biraz, hekesin sevgilisi kendisine güzeldir, hoştur,.....

Hemcinsim olarak senden utandım, sevgilin dahi olsa edepsizliğe çanak tutan birine ne denir ki. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
Aynen aynen canım..
Sevgilim hakettiğini veriyor sana kalkıp burdaki haline bakıp laf edersen o da sana burda hakettiğini verir yani..
Bende senin hayatında ki insana aciyorum ama bunu dile getirmiyorum ee bana ne sende bana ne demeyi öğren..

Neşeli, eğlenceli, canlı, baktığında gözleri gülen..
Artık güzellik yerine bunları önemsiyorum..

Hemcinsim olarak senden utandım, sevgilin dahi olsa edepsizliğe çanak tutan birine ne denir ki. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
ya hersey tamam da abi anlamadigim sey ne beni ne onu taniyorsun. neden durup dururken utandin onu soruyorum.
bosu bosuna konuyu uzattırıyorsun.
2.sefer son kez duzgunce sana soyluyorum. ama sen baska bir sey yaziyorsun.
Yani cyber bi bilgisayar tarafindan ele gecirilip su halde rehin tutulurken
images (79).jpeg
bir anda bir sinyal gelip insanliktan yardim istemek adina ilk iletisim kurdugun rastgele yasamformlari bizmiyiz **Spam/Adversiting**

Forumda geyik yapıp ciddiye alınan insanlarin, ciddiye alındıkları noktadaki sorulara verdiği cevapları okumak çok eglenceli.
Tabi niye usenmeyip cevap veriyolar o da ayrı konu

Forumda geyik yapıp ciddiye alınan insanlarin, ciddiye alındıkları noktadaki sorulara verdiği cevapları okumak çok eglenceli.
Tabi niye usenmeyip cevap veriyolar o da ayrı konu
Yazdığın birçok şeyi birkaç kere okuduktan sonra anlamam normal mi..

Rus cariye_ çin moğol tibette 'olur_ düzelteyim . Erkekler güç servet elde etse kendine harem kurar ..millî. piyango kazanan erkek hemen karısını bırakıyor

Son düzenleme:
Geri