Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yarin diyince bende ne sandim , 2 hafta sonranın maclari bunlar@Havayıdişleyenadam Bende analizlere başlıyorum o zaman.
Freiburg - Dormund
Hoffenheim - Münih
Schalke 04 - Stuttgart
Hamburg - RB Leipzig
Adam gibi analiz ile 2 maç çıkartırım buradan. Bana uyar, 2 - 2 - 2 yapalım.
Yarin diyince bende ne sandim , 2 hafta sonranın maclari bunlar
Bencede uygundur ama daha epey vakit var
Dordmund gozu kapali alir.
Hoffenheim açık bir futbol oynuyor ilk yarı 1 gol olursa 3.5 üst olur.
Schalke kendi evinde mac vermeyecektir stutgart son 5 mac geneli deplasmanda pek gol atamayan bir takım kupa macinda 2 gol atmislar ondada beraberlikle sonuclanmis mac.
Leipzig maci ise kg var mantikli duruyor. Hamburg 2 de 2 yapmis ve kendi evinde gol atabilecegini dusunuyorum.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kupon banko bir kuponda sürpriz yapalim o zamanLaf gelişi öyle dedim![]()
Schalke 0 dan 1 olabilir diye düşünüyorum.
Leipzig geçen sezon 11 de 11 yapmıştı lig başladığında, çok genç bir kadroları var KG mantıklı risksiz oynamak için ideal.
Diğer maçlar zaten banko ama 1 tane de süpriz maç koyacam az daha kafa patlatıp. Aslında olsa şöyle 4 oranlık maç güzel gider.
Takıldığın yeri söyle altyazı ekliyim benTürkçe konuşsanız olmaz mı :d
Takıldığın yeri söyle altyazı ekliyim ben
Çok şey istiyon sana karpuz aromalı sakız vereyim ödeşelimAltyazı değil dublaj istiyorum
Çok şey istiyon sana karpuz aromalı sakız vereyim ödeşelim
İnşallah tek maça yatarsınız beyler
Sirius Hani üst olacaktı cadı
Tabi ki hayır.Oynadın mı :F
Beleşci seniYooğğ @havayıdişleyenman karpuzlu sakız seviyorum xd baktım sende dublaj yapamıcan karlı çıkayım dedim :d