Havayıdişleyenadam beyle iddaa şeysi.

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Yaz batmanpetrol spor +7 jdjsjsjsj :D
Hadi açsana :hıı:

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen oyna batmana :d o değilde alengirli takımlarda oran daha yüksek değilmi daha çok kazanırsın :dd

Ben fener -tokat maçına oynucam bence kesin yeneriz :D

Açarım ne varmış benim konumun havası senin konunun havasını döver en azından dişlemiyorum :D

Sen oyna batmana :d o değilde alengirli takımlarda oran daha yüksek değilmi daha çok kazanırsın :dd

Ben fener -tokat maçına oynucam bence kesin yeneriz :D

Açarım ne varmış benim konumun havası senin konunun havasını döver en azından dişlemiyorum :D
Maç beğenmiyo şuna bak .d
Vov vov vov hile haram anlımızın şeysiyle analiz yapip oynuyoruz biz ; çok ayıp.
Yanina 2 mac daha koy bari oran yukselt .d
Konumu terkedermisin rica etsem :hıı:

Maç beğenmiyo şuna bak .d
Vov vov vov hile haram anlımızın şeysiyle analiz yapip oynuyoruz biz ; çok ayıp.
Yanina 2 mac daha koy bari oran yukselt .d
Konumu terkedermisin rica etsem :hıı:

Bir damla ter dökülüyor mu acabsğğ :d kupon yatınca döküleceği kesin
Beşiktaş - Fenerbahçe maçı Bjk havada karada alır diye bi seçenek varsa o olsun yanına
Yoo terketmiyorum hazır açılmış konu devrederler belki senin kuponlar çakma ya :d

Bir damla ter dökülüyor mu acabsğğ :d kupon yatınca döküleceği kesin
Beşiktaş - Fenerbahçe maçı Bjk havada karada alır diye bi seçenek varsa o olsun yanına
Yoo terketmiyorum hazır açılmış konu devrederler belki senin kuponlar çakma ya :d

Ok :D

birisi bana iddiayı anlatırken kendimi ofsaytı bilmeyen kız gibi hissediyorum niye öyle acaba

Dün Elazığım yanıltmadı A.Gücünü 2-0 la geçtik.
Bugün doğru düzgün maç yok.
Kendine güvenen maç versin :)

@Alleghienes ; daha önce hiç oynamadıysan ondan olabilir , üc ihtimalli bir oyun aslında çokta basit ; ama önermiyoruz tabi
Frenleme sistemi calışmayınca kötü sonuçlara neden olabiliyor haliyle bendeki vakit öldürme amaçlı sadece.
Sirius ; o kadarda net konuşurum övünmek gibi olmasin , larissa kaç bucuk ust bu arada ?

@Alleghienes ; daha önce hiç oynamadıysan ondan olabilir , üc ihtimalli bir oyun aslında çokta basit ; ama önermiyoruz tabi
Frenleme sistemi calışmayınca kötü sonuçlara neden olabiliyor haliyle bendeki vakit öldürme amaçlı sadece.
Sirius ; o kadarda net konuşurum övünmek gibi olmasin , larissa kaç bucuk ust bu arada ?

O kadar bilmiyorum 2.35 falan mıydı ne oran

Geri