Hatıra olsun diye saklanan garip nesneler

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Hepimizin vardır hatıra olsun diye sakladığı değişik nesneler.

Örneğin : İlk oturduğumuz kafedeki şekerlerden alıp saklamışlığım vardır :D

Peki ya siz ?

alınan hediyelerin paketleri =)

ilk öğretimde bana hediye edilen kokulu bir silgi ve kalem açacağı. Kokusu kalmadı arada yine bakıp huzunlenmemek elde değil.

içeri girdi aksıyordu bir ayağı
Ayağın dedim? Derin bir nefes aldı. İçerde dedi bir bakır tas bıraktım , bir kehribar tespih, bir kaç kitap, bir kaç iyi arkadaş, tüketilmiş bir ceza ve bir ayak
Güldü sonra dedemin Yemen çölünde bıraktığı ayağı ben 15 Temmuz’da belediye bahçesinde bıraktım
Kurban olsun ikimizinki de memlekete

sucuklu yumurta götürdüm
ondan önce ben yedim bitirdim :)

Babamdan satranç takımı. ( hiç açılmadı halâ 2 adım sonrasını hesap edemiyorum. )
Yine babamdan bir adet çakmak.
Annemden okunmuş 5 lira :D
Askerden künyem ve bir adet mermi.
Hatundan tesbih birde kırık Galatasaray kupa bardağı.
Bacanaktan saat. Yalnız saati sonradan alacağıma saydığım için hatıra olmaktan cıktı. ;m

bu sabah elime geçti.. falım sakızlarındaki falı saklamışım okuyunca ne güldüm o günü hatırladım :kahkaha:

Kedim mecnunun bir parça tüyünü saklıyorum küçük bir torbada lol.
Evet sürekli tüy döküyor doğal olarak ama en ufak şeyi hatırlamak istiyorum onlara dair.

Sadece anneciğimden kalanları saklıyorum.
Gerisi boş :mnyk:

İzmirden gelme, avucum büyüklüğünde, shell istasyonlarının simgesi, istiridye kabuğu, bembeyaz.

güzel olan
beni sakla
daha garibini bulamazsın

Kız kardeşimin bir okul arkdaşı bana yılbaşı nedeniyle bir anahtarlık hediye etmişti. Ben ona hiç bir şey almamıştım. Yok saymıştım. Zaten tanımıyordum ve o gün karşılaşacağımızı beklemiyordum. O hediyeyi bana olan duygusuna saygımdan saklıyorum. Kendisini bir daha hiç görmedim. O anahtarlığı da hiç kullanmadım. Değeri benim için farklı. Çünkü onu önemsemediğimi anladığı için mahcup olmuştum.

Geri