Hatıra olsun diye saklanan garip nesneler

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Lise sondayken dersanede 4-5 kişilik nefis bir arkadaş grubum vardı. Bir tanesi başka bir arkadaş grubumdan ortaktı, onunla diğerlerinden daha yakındık. Çizim yapmayı severdi benim gibi. Derste çizim yapardık, o hep motor çizerdi. Çok severdi motorları.
Ben genelde en az bir tenefüs gider düzenli olarak çikolatalı gofret alırdım, o da her seferinde pakete hiç zarar vermeden açardı, çok keyif alırdı bundan. Kendi doğum gününde mi, benim doğum günümde mi hatırlamıyorum, yine bir gofret açıp paketini defterimin arasına koymuştu. Ben de öylesine alıp hatıra kutuma atmıştım.
Çikolatalı gofret paketi.
Geçen yıl o arkadaşımı bir motor kazasında kaybettim. Hayatımda sakladığım en saçma şey bir çikolatalı gofret paketi ve ben sanırım onu ölünceye kadar saklayacağım.

Hastanede yattığım sene (2010) geceleri kantine inip çikolat alırdık arkdasla onun paketleri hala duruyor.
Neyin hatırasıysa.

Forumsal üyeliği hatıra olsun diye 5 yıldır saklıyos eheueheu

Passolig saçmalığı çıkmadan önce Elazığspor maç biletlerimi saklardım.
Bir gün annem temizlik yaparken almış hepsini çöpe atmış.
Bayağı ağladım küstüm kapıyı çarpıp evi terk ettim. Yine böyle şubatın ortalarıydı hava buz gibiydi dötüm dondu tekrar geri eve döndüm.
Siz siz olun kışın evi terk etmeyin.

bir şarkı yeter seni hatırlamama
bir çiçek
bir söz
bir gülümseme
gerek yok garip şeylere

seni saklarım hatıra niyetine
güzel kadınlar
güzel hatıralar

orta okuldayken kolum kırılmıştı okula bi süre alçıyla gittim. arkadaşlarım üzerine ismini yazmıştı, platonik aşkım da yazmıştı. onun için yıllarca açlıyı sakladım, taşınırken kaybettim sanırım. Özgeciğim neredesin acaba şuan

Eminem’in video klipli CD’si……
O zamanlar yeni yeni klipli CD’ler çıkıyordu
Hayranıyım diye doğum günümde abim almış skjfsksk
Az kurcalasam eski kitap içinde gazeten kesilmiş eski poster bile çıkabilir skfjsk

Mesela ben ilk nufus cuzdanimin fotokopisini sakliyorum.

El yazmali yazanin yazisida mukemmel

Ben daha orta okuldayken guzel sanatlar mezunu bir aile dostumuz benim icin 2x kara kalem calismasi yapmisti..hala zihnimin biryerinde cizimleri. Ama kaybettim yillar once. Nasil bilmiyorum. Ama evin icinde hal ettiler...

Geri