Hatem'le Fırında Çipura

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
En sevdigim balik turu, afiyet olsun :hi:

En sevdigim balik cok guzel sunum yapmissiniz. Aslinda baliklari kafalarini kesmeden pisirince de gorsel olarak guzel gorunuyor. Birde iclerine ince bir dilim limon ve defne yapragi koyulunca da cok hoş oluyor ellerinize saglik : )

Teşekkür ederim. (:
Kafası tercih meselesi. Limon dilimi var elbet limonsuz balık mı pişirilir? (: fotolarda belli mi olmuyor bilemedim (:

Resime tekrar dönüp baktim hatta zoomladim ama yok görmedim :u1:
Tekrar ellerine sağlık ama kafa mühim görsel olarak daha bir guzel duruyor her nekadar yemesem de :u3:

Eline sağlık :) Cok guzel görünüyor

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harika görünüyor gerçekten fakat böyle resim filan yapmasydın keşke :liv:

Grifikir bi bak bakalım bu Hatem bey başka neler yapıyormuş :D dosya halinde adresime göndermeni istiyorum. :)

En sevdigim balik cok guzel sunum yapmissiniz. Aslinda baliklari kafalarini kesmeden pisirince de gorsel olarak guzel gorunuyor. Birde iclerine ince bir dilim limon ve defne yapragi koyulunca da cok hoş oluyor ellerinize saglik : )

Balık kafasını midem kaldırmıyor. Özellikle iyi temizlemelerini rica ediyorum. Tercih meselesi tabii. Teşekkür ederim (:

Resime tekrar dönüp baktim hatta zoomladim ama yok görmedim :u1:
Tekrar ellerine sağlık ama kafa mühim görsel olarak daha bir guzel duruyor her nekadar yemesem de :u3:

Son fotoğrafta (pişmiş olanda) görünüyor sanırım limonlar (: zaten limonsuz pişince tadı olmaz fırında (: Tekrar teşekkür ederim.

Geri