Hatem'in foruma dönmesi için her gün konuya bir emoji bırak

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amanın da amanın kim gelmiş
Forumun efsanesi gelmiş
Hoşgeldin sen

Edri'den nude bekliyorum.

---------- Post added 11 Aralık 2019 at 14:03 ----------

O söz verildiyse yerine getirilecek

Döndü zaten gerek kalmadı, çekilebilirsin.

Ne güzel bir konu Hatem gerçekten şanslısın.. :) Birçok arkadaş için vazgeçilmez olmuşsun..Seni çok takdir ettim insanlara sevdirmişsin demek ki kendini.
Valla ben de çok banladım birçoğu haksız bir kere bile onca sene birlikte takıldık forumsalcılarla arkamdan konu açmadılar.. Kıskanmadım desem yalan olur :D
Tabii benim çok fevri hareketlerim oldu ama en uzak olduğum kişilerden en azından şu çocuğu haksız yere banladınız falan diye kardeşlik beklerdim.. Ne bileyim.. :)
Sanallı çok önemsemem ama böyle şeylerde güzeldir.. Tanımadığın insanlarca değer görmek düşünülmek eksikliğinin hissedilmesi..
Geri dönmene sevindim sen gerçekten iyi birisin ben herkese bunu demem.

Hatemle konuşmadım ama muhtemelen 4 Aralık haftası içinde dönecek. Ondan önce gelmeyecek. Bana güvenin.
Şimdi Hatem'in muhteşem avatarını görünce buradaki mesajım aklıma geldi.
4 Aralık haftası derken onu takip eden demek istemişimdir muhtemelen, neyse buradan çıkarılacak sonuç şudur: hadi forumdan gidin ne zaman döneceğinizi tahmin etmece oynayalım.
Hoş gelmiş. :D
Gidip avatardaki beyin videolarında hipnoz olayım.

Şimdi Hatem'in muhteşem avatarını görünce buradaki mesajım aklıma geldi.
4 Aralık haftası derken onu takip eden demek istemişimdir muhtemelen, neyse buradan çıkarılacak sonuç şudur: hadi forumdan gidin ne zaman döneceğinizi tahmin etmece oynayalım.
Hoş gelmiş. :D
Gidip avatardaki beyin videolarında hipnoz olayım.

Hoş buldum. Bu arada avatardaki kişi benim. Biliyorsunuz değil mi?

Hatem bi daha gidersen aramam

O neden ya ):

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri