Hatem'in foruma dönmesi için her gün konuya bir emoji bırak

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne vakit tanisip kaynasip selam getirip götürüonuz?
Bana da ögretin.

Asi ve Mavi ile konuştum.
Stockholm Sendromu sana selamlarını iletti. Tam olarak “Stolka selam söyle” dedi.
Elçiye zeval olmaz, üstümde kalmasın.

Bu da emojisi;

:kaç:
Her ayrılık bir vurgun, değmeyin yaşlarıma.benden selam söyleyin bütün aşklarıma.
Geceye bi şarkı bırak hakjsjshs

Emojisi

:burun:

Olm seni bu kadar seven arkadaslara nasil sirtini donuon lan sen dayak mı istiyorsun? Hatem

:p Bu arada ben seni Hatem’in multisi zannetmedim. Baska birisinin multisi zannettim. Forumsalda genelde rastgele nickler alip, insanlara kufur edenler veya onlarla ugrasanlar vardi. Ne yapalim, paranoyak yaptilar bizi : ))

Size değildi kelamım hanımefendiciğim. Sizi paranoyak yapan ahali bize neylemez ama değil mi ? Değil. Parti olayı net bilgiyse ben hatemi ikna ederim. Partide kivi olacak mı? Söz istiyorum.

Gelsin ya foruma nese katiyordu ayrica direk elmas verilsin onurcandan neyi eksik .p

Tamam anladık. En çok sen görüşüyor, konuşuyorsun Asi mavi bunu dünden beri 747253635 kere söyledin. şjdkdjjdj bize de dönmeyeceğini söylüyor zaten ama eğleniyoruz, seviyoruz belki ikna ederiz hı?

ShinigamiKhan en eğlenceli ve en şirin olan benim onu da söyledi mi?

Hatemkuşa bugün bırakacağım emoji :

:aikido:

:(

Size değildi kelamım hanımefendiciğim. Sizi paranoyak yapan ahali bize neylemez ama değil mi ? Değil. Parti olayı net bilgiyse ben hatemi ikna ederim. Partide kivi olacak mı? Söz istiyorum.

Kivi, ananas, mango ne isterseniz :p
Bir kiviye gelecekse, yasadik :p

Hatem dönsün forumu bırakayım ben de... birkaç saat..

Hatemle konuşmadım ama muhtemelen 4 Aralık haftası içinde dönecek. Ondan önce gelmeyecek. Bana güvenin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri